maanantai 9. heinäkuuta 2012

Arpaonnea

Ostin jokin aika sitten kokeeksi XZ tyrni kampaus- ja muotoilunesteen. Puteli näytti niin kivalta että päätin kurkata netistä lisätietoja kyseisestä valmistajasta. Sivuilla oli menossa kilpailu, jossa piti tunnistaa erilaisia XZ-pulloja eri vuosikymmeniltä. Ilmeisesti arvaukseni menivät nappiin (tai osallistujia ei ollut paljon...), sillä postissa tuli paketti ja ilmoitus voitosta :) Posti kuljetti minulle Tyrni-tuotepaketin, joka sisälsi XZ tyrni shampoon, hoitoaineen, muotoilusuihkeen sekä öljyhoidon värjätyille hiuksille. En ole aiemmin juurikaan kiinnittänyt huomiota tähän suomalaiseen hiustenhoitosarjaan, mutta pullojen raikas ja herkullinen ulkoasu (ja tuoksut) herättivät huomioni. Mukava arkipäivän yllätys. Nettisivuilla tyrnituotteista kerrotaan seuraavaa: "Tyrnituotteet sisältävät tehokkaasti hoitavia tyrnisiemenöljyä ja auringonkukkauutetta. Hiusten kaunis väri ja kiilto säilyvät pidempään. Sisältää UV-suojan. Ei sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä."  

9 kommenttia:

  1. Onnittelut voitosta! Kerrohan sitten, mitä hiuksesi pitivät "tyrnityksestä", mukava kuulla kommenttisi tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Intianminttu: Pitää raportoida. Öljyhoitoa en ole koskaan aiemmin kokeillutkaan...

      Poista
  2. Tuttu merkki jostain vuosien takaa, jännä, että noita vielä valmistetaan. Jotenkin jäänyt huomaamatta, mutta todella kiva kun vinkkasit, pitää kokeilla, jos kerran on vielä suomalainenkin!

    Oletko nyt Kuopiossa töissä?

    Muuten, etsin sinua facebookista, mutta et taida olla siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuike: Juu,Kuopiossa olen töissä elokuun loppuun saakka.
      En ole facebookissa. Tunnen saavani enemmän täältä blogin puolelta kuin sieltä.

      Poista
  3. Kivaa, voittaminen on aina hubaa!
    Kerro, miltä maistuivat, kunhan olet kokeillut.

    VastaaPoista
  4. Mä oon joskus kans käyttänyt XZ:tan tuotteita tuoksujen vuoksi. Herkuin on karpalo-kinuski, nam. Sitä vois melkein syödä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna H: Joo,muistan tuoksutelleeni sitäkin kaupassa :) Hiustenpesustakin saa "elämyksen" kun shampoot tuoksuvat niin hyviltä. Näissä tyrneissäkään ei kyllä ole valittamista.

      Poista