keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Blogitunnustus

Sain blogitunnustuksen Taiteen Tarinoita blogin Mikko B:ltä. Perusteluna oli "Koska olet bloggaajana taitava, tietävä, innostunut ja omistautunut" Suuri kiitos kunniasta ^^

Välitän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

1. Cosy Home. Kuvataiteilijan ihana blogi, jossa kodin pienet yksityiskohdat pääsevät esille. Uutta ja vanhaa, arkea ja juhlaa. Villasukissa kotoilua ja design-kurkistuksia.

2. Villa Inkeri. Käsistään kätevä valokuvaaja päästää kurkistamaan perheensä arkea kauniilla kuvilla höystettynä. Inspiroivaa katseltavaa ja matkakertomuksia. Kodin lämpöä ja käsillä tekemistä.

3. Kaponieeri. Turun museokeskuksen tutkijan mietteitä. Museoarkea ja maailman tuulia. Matkakertomuksia ja historian havinaa. Yleissivistävää ja pinnan alle sukeltavaa.

4. Tuhat ja yksi tarinaa matkan varrelta. Suomalaisperheen arkea Turkissa ja matkakertomuksia maailmalta. Pieniä historiakatsauksia ja paljon kokemuksia.

5. Uusi Kuu. Kaikkea kaunista perheen, kodin ja arjen ympärillä. Lähiaikoina blogia värittävät uusi oma koti ja toinen odotettu perheenlisäys. Jalat maassa, kaikki lukijat huomioiva, aurikoinen Emilia.

_______________________

Tunnustuksen säännöt ovat:

1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopio Post-it ja liitä blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka sen onkin kerrottu vain Post-it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.  

4 kommenttia: