perjantai 7. syyskuuta 2012

Vihaiset linnut voitto

Heinäkuun lopussa törmäsin kotimatkalla Angry Birds tapahtumapisteeseen. Lastenkaupan eteen oli parkkeerattu auto ja rajatulla alueella sai tehdä katupiirroksia ja viskoa lintuja possuja päin.
Linnut ovat vallanneet varmasti jokaisen suomalaisen lapsen kodin jossain muodossa, niin hyvin idea on tuotteistettu. Olen hymyillyt myös Ciacyn kodille Italiassa, jonka linnut ovat myös vallanneet mm. täällä ja täällä. Ovelia nuo pienet vihaiset linnut.

Niin, tuohon kotimatkaan saakka olin saanut pidettyä itseni erossa linnuista, mutta en voinut vastustaa kiusausta osallistua Angry Birds Action Gamen Bongaa auto kilpailuun, sillä mielestäni sain tallennettua hauskan kuvan.

Kilpailussa on siis ideana ottaa kuva autosta ja ladata se Angry Birds Action Gamen Facebook sivulle. Viikoittain arvotaan voittaja(t) jolle lähetetään pieni palkinto. Bussia odotellessani paikalle karautti vossikka ja kontrasti vanhan ja uuden menopelin kanssa oli loistava.
Yllä olevalla kuvalla olin toinen viikon 12 voittaja ja postista tuli tänään T-paita namien kera. Joten tässäkin taloudessa on nyt vihaisia lintuja. Saa nähdä jäävätkö ainoaksi... Mikäli olette Facebookissa, voitte käydä tykkäämässä kuvaa täällä.
Joko teidänkin kotinne on vallattu linnuilla?  

5 kommenttia:

 1. Tuosta jutusta olen täysin tietämätön ja kokematon. Siis kulttuurissa aukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta siis muuten kuljen maailman trendeissä ja aallokoilla mukana ruusuineen, metsäkauriineen, puutarhoineen, kahviloineen...sillä nekin kaikki ovat pop!

   Saatikka huomaan kymmenen vuoden aukon siinä, että en osaa käyttää legginsejä. Aivan kuin 10 vuotta minua vanhemmat eivät osaa käyttää farkkuja. Nämä jutut kulkevat noissa 10 vuoden periodeissa. Aika jännä!

   Poista
  2. Leila Kastelli: No en tiedä oletko menettänyt mitään vaikka linnut eivät ole tiellesi tulleetkaan.
   Minäkään en ole koskaan legginsejä jalkaani laittanut, olen enemmän sukkahousutyttöjä. Tosin ymmärrän legginsien tarkoituksen nykyisin paremmin kuin muutama vuosi sitten. Tai sen että ne voivat näyttää kivalta jonkin asun kanssa, mutta pelkistä housuista ne eivät kyllä edelleenkään mene, vaikka osa nuorisosta jaksaa niin kuvitella.

   Poista
 2. Hihihih, ihana postaus. Ihania kyllà nuo vihaiset linnut. Màkin oon alkanut pelottavalla tavalla tykkààmààn vihaisista linnuista...pitàis varmaan huolestua, kun ei oo enàà vaan poikien juttu. Kiitos linkityksistà....pian tulee taas lisàà vihaisia lintuja, oooops! Ja nàinhàn ei tietenkààn pitànyt kàydà, mutta hups vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciacy: On se hienoa että Suomesta tulee jotain noin koukuttavaa ;P Kummipojan opastuksella olen saanut hieman possuja ampua, mutta hän on kyllä huomattavasti parempi kuin tätinsä...
   Sinä/teidän perhe on nyt sitten Angry Birdsien viestinviejiä/tuojia Italiassa ;)

   Poista