maanantai 3. syyskuuta 2012

The Spiral

Tänään alkaa yksi mielenkiintoisimmista sarjoista pitkään aikaan (tosin Taivaan pilaritkin oli loistava). Ensiesitys Yle Femillä maanantaisin klo 22.00 ja uusinnat sunnuntaisin Tv 1:llä klo 22.00. Yle kirjoittaa sarjasta seuraavaa:

"Monimediallinen, monikielinen trilleri The Spiral on uudenlainen, kokeileva tuotanto, joka on syntynyt seitsemän eurooppalaisen mediayhtiön yhteistyönä. The Spiral kertoo taiteilijayhteisöstä Kööpenhaminassa ja tämän valovoimaisesta johtajasta, jonka suuri suunnitelma on varastaa kuusi maailmankuulua maalausta kuudesta eri museosta kuudessa Euroopan maassa. Helpommin sanottu kuin tehty. Suunnitelma ei onnistu mutkitta, ja myös itse taiteilijat joutuvat hengenvaaraan."

Mikä mielenkiintoisinta, sarjan jaksojen sisältöön voi vaikuttaa pelaamalla The Spiral peliä, joka on voimassa 28.9. saakka. Suomalaisvahvistuksena näyttelijäjoukossa on Tommi Korpela, joka esittää Europol-agentti Juha Virtasta.
Varastettavien maalausten listalla ovat seuraavien taiteilijoiden teokset:

- Christoffer Wilhelm Eckersberg (Tanska)
- Carl Larsson (Ruotsi)
- Edward Munch (Norja)
- Pablo Picasso (Alankomaat)
- Peter Paul Rubens (Belgia)
- Helene Schjerfbeck (Suomi)

The Spiral traileri

Kuvat: Yle ja http://www.thespiraltheseries.com/.  

2 kommenttia:

 1. Hyvä sarja ja avausjakso oli tosi addiktoiva.
  Tosin en päässyt kirjautumaan peliin sisälle.
  Joten se jää nyt väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. peura leinonen: Samaa mieltä,hyvin tehty sarja. Tällaista sarjaa olen kaivannutkin. Peli saa kyllä myös koukkuun tehtävineen.

   Poista