keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Taika ja Disney

Suunnataan katse taas kirppislöytöihin. Nämäkään eivät ole löytyneet yhdellä kertaa.
 Timo Sarpanevan Rubus-maljakko 3 euroa.
Iittalan sininen Taika-muki (0,4 l) 7 euroa.
Johanna Adorjánin Rakkaudessa erottamattomat kirja 1,80 euroa. Aloin jokin aika sitten etsiä kirppareilta oman lapsuuteni Disney-elokuvia. Näitä tulee vastaan erittäin harvoin ja vielä harvemmin hyväkuntoisina. Kun tähän lisätään se etten suostu maksamaan elokuvasta yli 10 euroa, on hyvät löydöt kiven alla. Nyt on onneksi alkanut kaupoissakin näkyä taas klassikkopiirrettyjä, joten esimerkiksi Leijonakuninkaan voi saada omaankin leffahyllyyn. Robin Hood 5 euroa, Dumbo 4 euroa.
 ----------------------------------

Muokkailen blogin ulkomuotoa, jotta kuvat näkyisivät tulevaisuudessa hieman suurempina.

6 kommenttia:

 1. Voihan vitsi, olen jo vähän aikaa haaveillut tuosta Taika-mukista. Juuri tuo olisi hyvä koko aamukahville ja tykkään tuosta venäläisiä kansansatuja henkivästä kuvituksestakin! :) Taidan pyytää seuraavaa Suomesta saapuvaa vierasta sujauttamaan punaisen ja sinisen Taika-mukin matkalaukkuunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina: Samoista syistä tykkään mukista itsekin. Sininen, punainen ja valkoinen toimivat hyvin (eniten tykkään tästä sinisestä), mutta siinä mustavalkoisessa versiossa menee mielestäni sen kuvituksen ja satumaisuuden idea.

   Poista
 2. nuo mukit on minustakin ihania! minullon kaksi mukia, kaksi kulhoa ja kaksi lautasta :). tosin osa niistä on satumetsä-sarjaa, mut käyvät nuiden sinisten ja punaisten taika-sarjalaisten kanssa silti yhteen tosi hyvin :).

  ja oih, disneyn leffat, ne on kans niin ihania! oletko muutes katsonut anastasian? se on ihan mun lemppari, vaikkei disneytä olekaan.

  ja suomalaiset lasijutut! niitä miekin bongailen kirppareilta kotiini<3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitava tyttö: Minulla on tuon mukin lisäksi samanvärinen lahjaksi saatu kulho. Tykkään kuvioinnin lisäksi paljon myös käytännöllisestä koosta. Satumetsä sopisi kyllä kivasti näiden Taikojen kanssa :)

   Olen katsonut Anastasian, viimeksi jokin aika sitten kun tuli telkkarista. Sekin on hyvin tehty ja musiikit on kauniit.

   Poista
 3. Melekone maljakkolöytö - HUH miten hieno tolla hinnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maire: Se oli kyllä yllätyslöytö. Tarkistin pohjan ja kun siellä oli signeeraus "TS" laitoin maljakon ostoskoriin. Myyjä ei tainnut tietää mitä oli myymässä kun hintalapussa luki vain "maljakko 3 euroa". Näitä Rubuksia kyllä näkyy kirppareilla melko usein, harvemmin kuitenkaan noin huokealla hinnalla.

   Poista