maanantai 27. kesäkuuta 2016

Sisustamista

....tai pikemminkin kai järjestelyä. Olen ollut töissä nyt puolisen vuotta, enkä ole saanut huonettani haltuun ennen kuin vasta nyt. Jotenkin se kaikki käsillä ollut aika on aina hujahtanut kiireellisempiin kuvioihin kuin huoneen järjestelyyn. Kaikki kunnia huoneessani aiemmin työskennelleelle tutkijalle ♥, mutta minusta työhuone tuntui epäkäytännölliseltä, joten pistin tuulemaan ja muutin huonekalujen järjestystä. Tietokoneen siirtäminen tuotti eniten vaivaa, sillä jouduin asentamaan keskusyksikön kiinnityskoukut uusille paikoille. Ensikertalaisen tuuria taisi olla se, että toisen pöydän alapinnalla oli jo valmiiksi entiset reiät kiinnityskoukuille oikeilla kohdilla, joten uusia reikiä ei tarvinnut tehdä.
Ennen.
Ennen.
Kun aiemmin jouduin kiertämään työpöydän päästäkseni kirjahyllyille, nyt ei tarvitse kuin rullata tuolilla taaksepäin ja olen kirjallisten lähteiden äärellä. Huone tuntuu nyt paljon suuremmalta ja siivoojien (Vai mikä se korrekti ilmaisu nykyisin on? Siistijä?) on helpompi käydä moppaamassa lattia ja tyhjentämässä roskat. Lisäksi sain lisää pöytätilaa mitä tarvitsen esineiden kanssa työskennellessä.

Ainut sisustaminen oli matto, mutta sekin osoittautui lopulta liian pieneksi. Haluaisin pitää tässä kuitenkin nimenomaan pyöreää matalanukkaista mattoa, kunhan löytyisi sopivan kokoinen (120 cm?). Kuosiltaan ja väreiltään se saisi olla suht neutraali. En halua, että työhuone näyttää olohuoneelta.
Jälkeen.
Jälkeen.
Tehtävä suoritettu! :)

Mites te muut suhtaudutte työhuoneidenne sisustuksiin/sisustamiseen?

2 kommenttia:

  1. Kotityöhuoneeni on olohuoneessa. Minulla oli ehkä pari vuotta vähän samanlainen ratkaisu mikä työhuoneessasi oli ennen, työpöytä poikittain huoneessa. Sen idea oli jakaa olkkari työtilaan ja oleskelutilaan. Ok, toimi, varsinkin kun tietokone ei silloin ollut vasten ikkunaa ja päätä kääntämällä oli näkymä ikoneihin. Nyt työpöytäni on taas ikkunaa vasten ja ikonit vähän unohtuu selän taakse. Mutta tilaa on paljon enemmän, kun pöytä ei halkaise huonetta. Vasemmalla puolella pöytää on hyllyssä ammattikirjallisuus eli sanakirjat. Lököilypuoli jää edelleen työpöydän oikealle puolelle. Tärkeintä on, että työpiste toimii ja on omanlainen, itselle mieluisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen jakaminen toimii tietyissä tiloissa, meilläkin olohuone on jaettu olohuoneeksi ja tietokonetilaksi. Mutta kuten sanoit, tärkeintä että itse viihtyy tilassa. Tässä työhuonetilanteessa tuntui siltä kuin olisin toisen työhuoneeseessa, mutta nyt se alkaa tuntua jo omalta. :)

      Poista