maanantai 2. tammikuuta 2023

Synttärityttö

Tammikuun tyttö astui tänään "uuteen aikaan", sillä synttäripäivän lisäksi siirryin töihin mennessäni Pohjois-Savon hyvinvointialueen työntekijäksi. En tiedä mitä kaikkea uudistus tuo kenties tullessaan, mutta katsotaan päivä kerrallaan.

En tehnyt uuden vuoden lupauksia tänäkään vuonna, vaikka useamman vuoden ajan muistan aina vuoden alussa toivoneeni, että osaisin ajatella vähän enemmän itseäni ja omia rajoja. Opettelua tarvitaan edelleen, mutta se on välillä vaikeaa, kun olisi niin paljon kaikkea kivaa missä haluaisin olla mukana - ja nähdä ja kokea. Nyt ajattelin itseäni ja hain kauppahallista synttärikukat. Liian harvoin tulee ostettua itselleen kukkia, vaikka mielelläni ostan niitä muille. Annoin floristille vapaat kädet ja lopputulos on kaunis.

Haluaisin toivoa, että alkanut vuosi tuo mukanaan rauhallisemman ja tasapainoisemman maailmantilanteen, mutta valitettavasti se ei ole omissa käsissäni. Se mihin voin vaikuttaa, on oma käyttäytymiseni ja se kuinka kohtelen muita. Uskon sen heijastuvan myös muihin, sillä ei minulla muuten olisi niin sydämellisiä ihmisiä ympärilläni.
Seija Ulkuniemi: Sarjasta Vessaviisautta Valsalta I, 2017, yksityiskohta.
Hymyillen vuoteen 2023!

2 kommenttia: