sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Made in West Germany

Jokainen nainen varmasti tietää tunteen kun puolison mukana muuttaa jotain mistä ei itse ole niin innoissaan. Minun kohdallani tuo esine oli vanha ja ruman värinen leivänpaahdin. K ei suostunut siitä luopumaan ja jotenkin tuo kiintymys leivänpaahtimeen tarttui ajan mittaan minuunkin. Olihan se niin pieni ja elämää nähneen näköinen, eikä se värikään loppujen lopuksi niin kamala ollut. Tottumiskysymys. 
Viikko sitten leivänpaahdin astui tuonpuoleiseen ja myönnetään että pieni harmistushan siinä tuli. Olihan se palvellut uskollisesti päälle 30 vuotta. Pohjaan leimattu "Made in West Germany" todistaa että ennen laitteet tehtiin kestämään.
Nyt tiedossa olisi uuden leivänpaahtimen hankkiminen, mutta harkintaa siinä pitää tehdä. Eihän vanhaa kunnon Rowentaa korvaa ihan kuka tahansa.

Ja onhan Rowenta sukua julkkikselle, sillä sen kanssasisar esiintyi Irinan Kymmenen kirosanaa musiikkivideolla (esim. kohdassa 0.18-0.23)!

Rest in Peace Rowenta ♥

4 kommenttia:

 1. voi jösses, mulla oli ihan samanlainen, se eli vuoteen 2002 saakka. Hyvä paahdin kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mrs.c: Ihana kuulla vertaispalautetta! Hyvin kyllä palveli ilman minkäänlaisia ongelmia kunnes sitten vain lakkasi yks kaks toimimasta.

   Poista
 2. Juu, saman tempun omakin teki, se vaan sit lopetti toimintansa. Ma otin siita oikein kuvan, ja pidettii hiljanen hetki, oli kumminki palvellu vuodesta nakkisota. Tarkemmin ilmastuna jostain puolvalia kasikyt-lukua....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mrs.c: Minäkin halusin tallentaa rouvan kun oli niin ahkerasti ja aktiivisesti palvellut. Ei ihan mikä tahansa kodinkone.

   Poista