maanantai 21. lokakuuta 2013

Kahvila Muisto

Ennen syyslomalle lähtöä Savoon kävimme ystäväni kanssa Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitsevassa Kahvila Muistossa. Olin käynyt täällä kerran aiemmin ja ajattelin että tämä olisi mukava ja tunnelmallinen paikka vaihtaa kuulumisia. 
Sisustus on yksityiskohtia myöten juuri sellainen mistä pidän ja listalta löytyy vaikka millaisia herkkuja. Ja mikä parasta, kahvila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 20 saakka, joten iltakahvillekin ehtii varsin hyvin. Lauantaisin paikka on auki klo 16 ja sunnuntaisin klo 17 saakka. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka miettivät minne suunnata Jyväskylässä lounaalle tai kahville. 
Muistossa on pöytiintarjoilu joka tekee tunnelmasta vielä hippusen hienomman. Hintataso on mielestäni maltillinen ja itselleni listalta valikoitui vadelma-tuorejuustokakku sekä tiramisulatte. Ystäväni valitsi teekupin kaveriksi marengilla kuorrutetun sitruunapiiraan. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että maistuivat. Arkisin Muisto tarjoilee aamiaista klo 8-10 ja sunnuntaisin brunssia klo 12-15. 
Ihana paikka! Onko muilla kokemuksia Muistosta?

Ps. Kamera on täynnä kaikkea kivaa ja yritän purkaa niitä lähipäivinä tännekin.

4 kommenttia:

 1. Muistolle oli tilaus Jyväskylässä - tunnelmallinen, kiva paikka ja peruskahvilaa paremmat aukioloajat. Sunnuntaibrunssi on vielä kokeilematta, mutta äskettäin kun yritimme poiketa Muistoon sunnuntaibrunssin aikaan, ei siellä ollut pöytää vapaana! Ja hassua kyllä, se ei haitannut koska olin iloinen - kahvilan puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Aukioloajoista kyllä erittäin suuri plussa! Ja mukava kuulla että kävijöitä riittää ja tulijoita olisi brunsseilemaan enemmän kuin paikassa on pöytiä :) Kahvila kauniissa miljöössä,mikäpä sen mukavampaa vaikka ei ihan ydinkeskustassa olekaan.

   Poista
 2. Mahtava paikka -Jyväskylän helmi! Parasta myöhäinen aukiolo ja tunnelma. Kahvitellut olemme mieheni kanssa moneen kertaan. Lounasaikaankin kerran pääsin paikalle ja söin lämminsavulohisalaatin, joka oli tosi maittava ja runsas..iltapalaan asti pärjäsin sillä. Hintakin vain 8,50€.
  Ilta-aikaankin söisin mielelläni salaattiannoksen, mutta toistaiseksi saatavilla vain lounasaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että Sinullakin on paikasta positiivisia kokemuksia. Itse en ole vielä kokeillut muuta kuin kahvittelua (ja sen seurassa ihania leivoksia) ja sama jatkuu huomenna kun vien sinne taas yhden ystäväni :)

   Poista