perjantai 4. lokakuuta 2013

4. lokakuuta

Tämä päivä on tunnetusti kuorrutettu vaaleanpunaisella Roosa Nauha kampanjan vuoksi, mutta minua päivässä hymyilyttää myös kansallinen korvapuustipäivä! Kyllä, te jotka ette ole päivästä vielä kuulleetkaan niin viimeistään nyt on aika. Tapa on rantautunut Ruotsista, jossa kanelbullens dagia on vietetty vuodesta 1999 lähtien. Korvapuustien suurin ystävä kiittää virallisesta herkkupäivästä!
Uusimmaksi ruokasuosikiksi on puolestaan noussut välimerellinen kanavuoka, jonka reseptin voi käydä nappaamassa itselleen täältä. Itse tykkään lisätä kerman joukkoon myös sitruunamehua. Pitäisi etsiä matalampaa ja laakeampaa uunivuokaa, kun tuo pyöreä makaronilaatikkovuoka ei ole kaikkeen se ihan paras mahdollinen vaihtoehto.


Päivän kruunasi (korvapuustin lisäksi) se että liput Samuli Edelmannin ♥ Hiljaisuuden valo -joulukonserttiin on ostettu!

Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Korvapuustipäivä. Ihanaa. Minä olenkin pullahiiri. En tiedä mitään parempaa, kun tuore ja lämmin pulla. Namskis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Sama juttu, maailman paras makuyhdistelmä! Tai ainakin yksi niistä.

   Poista
 2. Kiitos kivasta tunnelmasta. Edelmannin musiikki on kyllä parhainta rauhoittumista yms. Ruokakin näytti niin helkulliselta.. pitää kyllä kokeilla reseptiä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minna: Edelmann ja Loiri ovat vain parantuneet vuosien varrella. En niinkään välitä Veskun ensimmäisistä levyistä enkä Samulin Peggy-ajoista, mutta nämä viime vuosien tuotokset ovat jotain mahtavuutta. Onkohan sitä tieteellisesti tutkittu että miehet vain paranevat vanhetessaan....

   Poista