lauantai 26. lokakuuta 2013

Sitä sun tätä

Kirppareilta ei ole pitkään aikaan löytynyt mitään järin mainittavaa tai sellaista mikä saisi kiljumaan riemusta. Jotain kuitenkin.
Syksypipo 3,50 euroa.
Veljeni Leijonamieli 6 euroa.
Kuohuviinilasit 6 kpl 6 euroa. Näiden toimivuus piti testata kuplivalla.
Nämä aiheuttivat pientä riemua: Musée de Clunyn Nainen ja yksisarvinen seinävaatteiden kuvittamat lasinaluset 8 kpl yhteensä 0,80 euroa.
Sekä Olipa kerran Pariisi että Kaponieeri blogissa voi kurkistaa enemmän näitä taideteoksia.
Viime helmikuussa kirjoittelin että lunastan viherpeukalo-tittelin jos saan perhoskämmekkäni kukkimaan oston jälkeen uudelleen. Sekä valkoinen että puna-valkoinen kämmekkä on kukkinut tasaisin väliajoin niinkin hyvin että valkoinen on kasvattanut varteensa poikasen ja puna-valkoisessa on neljä kukkavanaa ja enemmän kukkia (18 kpl) kuin koskaan aiemmin! Minulle on kasvanut taikapeukalo.
Viikonloppuna tutustutaan semiotiikkaan ja diskurssianalyysiin ja uppoudutaan välissä elokuvien maailmaan: Seraphine ja Viisi vuodenaikaa.

Mukavaa lauantai-iltaa.

4 kommenttia:

 1. Olipa löytöjä kerrakseen! Ihana tuo lippahattu tupsuineen kaikkineen :-) Ja lasinaluset ovat löytö!! Mutta mikä viherpeukalo sinussa piileekään!! Mielettömän kauniit ja runsaskukkaiset kämmekät...Voit olla kyllä ylpeä itsestäsi :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Tuo hattu oli kiva löytö ja vielä on sellaiset kelitkin että tarkenee käyttää. Ja vaikka lasinalusia ei joka päivä tulekaan käytettyä mutta oli ne pakko pelastaa mukaan :)
   Hämmästytti kyllä tuo kukkien runsas puhkeaminen, ja vielä tähän aikaan vuodesta kun valo vähentyy. Iloa syksyyn :)

   Poista
 2. Ooo, nuo lasinaluset! Tarvitsen tuollaiset! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina: Sinä tulit heti mieleeni kun nämä bongasin!

   Poista