tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lenni lokinpoikanen

Työpaikan takapihalle on ilmestynyt kaksi lokinpoikasta, jotka eivät näyttäneet häiriintyvän siitä että kuvasin niitä ikkunan läpi. Ihmettelin kuitenkin miksi ne sinne kallioiselle rinteelle olivat jääneet eivätkä järven tuntumaan, jossa ruokaakin olisi todennäköisesti ollut enemmän. Vaikka en lokeista normaalisti juurikaan pidä, näiden venyttelyjä ja lopulta väsymystä oli mukava kahvitauolla seurata :)
 

8 kommenttia:

 1. Aika lutusia ovat tuossa nukkuessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Samaa mieltä,vielä,kun eivät osaa kirkua samoin kuin vanhemmat toverinsa ;P

   Poista
 2. Aika ihania! Lokit eivät normaalisti ole minunkaan suosikkejani (aina on pelko, että ruikkivat päälle jossain torilla kun on jäätelö kädessä...), mutta valokuvauksen ja etenkin Hangossa kuvaamisen myötä olen alkanut suvaita niitä ihan eri tavalla.

  Kun kuvasin isokoskeloita, meinasin vahingossa kävellä melkein harmaan pörröisen lokinpoikasen päälle. Vasta aikuislokkien minua kohti tekemistä hyökkäyksistä ja kirkumisesta tajusin, että sellainen taapersi ihan lähelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Jotenkin sitä linssin läpi katselee maailmaa ihan eri tavoin.
   Sinullahan on ollut kivoja kuvattavia. Voisin kyllä alkaa luontokuvaajaksi jos olisi kunnon kuvauskalusto ja kärsivällisyyttä enemmän... Eläimet ovat valloittavia ja varsinkin pikkuisina :)

   Poista
 3. Luulin lisänneeni sinut Bloglovin- listaani, mutta en sitten kuitenkaan... Täällä oli vaikka kuinka monta postausta. Kävin nyt lukemassa itseni ajan tasalle. Viestiäkin jo näpyttelin, mutta alku meni ehkä taivaan tuuliin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Sinullakin on ollut kivoja postauksia, mutta kesällä tulee harvemmin kommentoitua sitten kuitenkaan. Illalla lukee/selaa päivän aikana tulleet blogipostaukset ja mahdollisesti päivittää jotain itsekin, mutta vähäistä se koneella istuminen kuitenkin on. Noh, syksyn tullen sitten ahkerammin :)

   Poista
 4. Mullakin on mahdollisuus töissä ikkunan takaa seurailla lintujen ja pupujen jne elämää :) se onkin mukavaa kahvihetken ajanvietettä. Rentouttavaa. Hauskoja nuo lokinpoikasetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Kyllä se toimistohommia värittää että saa tarkkailla vähän luonnon liikkeitä, vaikka kesätyöstäni nautinkin. Nuo lokinpoikaset vain tuntuvat olevan haluttomia lähtemään pihasta vaikka lentää jo osaavatkin. Aikuiset niitä käyvät välillä houkuttelemassa.

   Poista