torstai 29. elokuuta 2013

Kuppi kuumaa taiteilijoiden kanssa

Kuva täältä.
Nyt kun pääsin tähän kaiken kivan etsimiseen niin mainittakoon vielä Jyväskylässä asustaville/liikkuville, että Jyväskylän taidemuseossa on Teehetki taiteilijoiden kanssa niminen tilaisuus huomenna perjantaina 30.8. klo 16.30-17.30. Teehetkessä ovat tavattavissa Kesäkatu -näyttelyyn osallistuvat taiteilijat Suvi Hyppönen, Panu Koskimies, Riikka Partanen, Kristian Venäläinen, taiteilijapari Johanna Juvonen & Biagio Rosa sekä Kirsi Pitkänen. Edellä mainittu esittää teehetkessä myös performanssin Yhteiskuntaan soveltumaton yksilö.
Jean Metzinger: Le Goûter (Tea Time, Woman with a Teaspoon), 1911, öljyväri kankaalle, 75.9 x 70.2cm, Philadelphia Museum of Art. Kuva täältä.
Lainaus Jyväskylän taidemuseon sivuilta: Jyväskylän taidemuseon perjantain teehetkissä tavataan taiteilijoita ja näyttelyiden tekijöitä sekä keskustellaan taiteesta teekupposen äärellä ilman muodollisuuksia ja jäykistelyä. 
Aiemmin en ole tällaisissa teehetkissä käynyt, mutta nyt voisin käydä kurkistamassa millainen tunnelma paikan päällä vallitsee, jäykistelyä vaiko ei.

4 kommenttia:

 1. näemmekö siellä ja paljastan kuka olen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta, tule vetäisemään hihasta ja moikkaamaan! :)

   Poista
 2. Harmi, en ehtinytkään - kesäteatteriin oli varattava aikaa, olisi tullut liian kiire...

  VastaaPoista