keskiviikko 21. elokuuta 2013

Arjen aurinkoa

Täällä sitä ollaan, Savossa remppa-apuna. Blogihiljaisuus johtuu vähäisestä koneella istumisesta, sillä aika hurahtaa hyvin muun muassa tuon 10kk:n kummipojan kanssa. Kuinka voikin kuusihampainen pellavapää olla niin hymyilevä kuin Hangon keksi? Vanhemmat pitäköön varansa, poika kerää vielä ympärilleen melkoisen tyttölauman... Ainakin tämän tädin on saanut hurmattua ihan täysin.
Ikkunapokia on maalailtu jo kertaalleen ja vielä olisi toinen kierros edessä. Minua on siunattu kourallisella käsistään käteviä enoja, jotka osaavat yhtä sun toista. Tämmöiselle "ei-niin-remppaihmiselle" voi luottaa sellaisen homman kuin maalaamisen (ja ehkä lattialaattojen valinnan).
Viikonloppu menee puolestaan ystäviä tapaillessa ja kuulumisia vaihdellessa. Sitä on odotettukin! Kuvissa vielä sitä ihanaa ja lämpöistä aurinkoa josta on saatu nauttia. Ensi viikolla/kotiuduttua olisi tarkoitus esitellä hieman niitä sadepäivinä askarreltuja kortteja.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika mukavalta ajanvietteeltä :) Sinulla on kyllä aina niin upeita kuvia blogissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Culturelle: Kovasti kiitoksia. Pidän itse kuvallisista teksteistä ja samalla saa hyödynnettyä jotenkin otettuja räpsyjä. Sieltä se syksy saapuu.

      Poista