perjantai 26. tammikuuta 2024

Kirppislöytöjä

Edellisten kirppislöytöjen esittely oli marraskuussa. Sen jälkeen olen jälleen tehnyt kivoja ja hyödyllisiä löytöjä. Nytkin mukana on kenkiä. Näistä vaaleanpunaisista Catmandoon Stacy-talvikengistä maksoin 14 euroa.

Nähdessäni tämän takin henkarissa, tykkäsin erityisesti ruosteenoranssista väristä, mutta mietin, että onko 50 euroa kirppishinnaksi liikaa. Kun kurkkasin uusien Didriksonsin talvitakkien hintaa, ei tämä enää tuntunutkaan kalliilta. Tämä oli erinomainen -30 asteen pakkasille, ei tuntunut kylmä missään. Harvemmin löydän kirppareilta talvitakkeja muussa värissä kuin mustina, saati omassa koossa. Joten tätä voi sanoa erinomaiseksi löydöksi.
Näitä korviksia ei voi sanoa kirppisostokseksi, sillä ostin ne suoraan kuopiolaisesta Riemupuodista. Nämä Jättihumu-korvikset olivat kuitenkin poistomyynnissä 19 euroa. Todella nätit ja kevyet pitää. Tuovat mielestäni sellaista iloa ja tyttömäisyyttä.
Iloa ja tyttömäisyyttä huutavat myös nämä. Meinasin vähän kiljahdella nämä löytäessäni. Täydellisen mukavat Disney-prinsessakengät. Mukana ovat myös omat suosikkiki: Lumikki ja Belle. Nämä ovat niin nätit ja siistit, että haluasin näiden säilyvän tällaisina. Ulkona likaantuvat varmasti käytössä nopeasti, joten näistä tulee työkavereidenkin iloksi heittämällä kiinteistöhallinnon näteimmät toimistotennarit! Ja mitäkö maksoin? Vaivaiset 10 euroa! Kuka tämmöisistä haluaa luopua?! Nämä rusettitennarit ovat tähän mennessä olleet kivoin kenkälöytö, mutta nyt jäävät kyllä kakkosiksi. 

Onko siellä tehty hyviä kierrätyslöytöjä?

3 kommenttia:

  1. ihania kenkiä! voiko tuollaisia olla olemassakaan?

    VastaaPoista
  2. Tekisitkö joskus listan hyvistä kirppareistasi? Eri puolilta Suomea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä laittaa muistiin. Nyt on tullut käytyä harmillisen vähän missään muualla kuin Kuopion kirppareilla, mutta joitain ajatuksia on myös eri puolilta Suomea olevista kirppareista. Pitää vain tutkia, vieläkö kaikki omat lempparit ovat toiminnassa.

      Kuopiossa käyn tasaisesti kaikissa näissä:
      Citypörssi
      Kirpparilla
      SPR Kontti
      Kirpparilla ja SPR Kontti ovat saman kiinteistön sisällä, joten näistä saa helposti kerralla pidemmänkin kirpparikierroksen.
      Elävä Kauppa
      Kierrätysmyymälä Rihma

      Poista