lauantai 28. toukokuuta 2022

Kirppislöytöjä

Viime kirppislöytöjen esittelystä näyttää olevan kuukausi, joten yllättävän paljon olen ehtinyt tehdä sen jälkeen kierrästysostoksia. Pitkään oli kausi, etten ostanut mitään, eikä oikein tuntunut löytyvänkään mitään sellaista mitä olisin tarvinnut. Tämä tennarilöytö oli kuitenkin erittäin tarpeellinen, sillä käytössä olevissa kangastennareissa alkaa pienelläkin sateella kastua sukat. Pohjien kumireunat ovat paikoin irronneet päällyskankaasta.

Ei mikään mahdottoman hyvä kirppislöytöhinta. Maksoin näistä 29 euroa, mutta käyttämättömistä kengistä silti edullinen hinta, kun alkuperäisen pakkauksen kyljessä lähtöhinta oli lähemmäs 90 euroa.

Ja nämähän eivät ole mitkä tahansa tennarit vaan täydellisen väriset rusettitennarit! Huvitti, kun kävin ystävän luona kylässä ja hänen miehensä sanoi kotiin tullessaan, että tiesi jo eteiseen astuessaan ja kengät nähdessään, että kuka heillä on kylässä.
Tämä ruukkupyramidikokonaisuus ei ollut varsinaisesti tarpeellinen, mutta kekseliäs ja ajattelin istuttaa tähän yrttejä. Hinta 7 euroa.
Nämä tuohesta tehdyt asiat ovat heikko kohtani. Minulla esimerkiksi mummolan vintiltä pelastettu tuohinen pieni olkalaukku, kaksi leipäkoria (toinen on tosin romurasiana) ja nyt ostin tällaisen tuohikorin. Jokuhan tuonkin on käsin näpertänyt, joten 12 euroa oli mielestäni halpa. Jos sienestäisin, tämä olisi sienikori, mutta toistaiseksi taitaa toimia kuljetusapuna esimerkiksi purkkien ja pullojen kuljetukseen kellarista sisälle ja sinne takaisin.
Minulla on niin paljon korviksia, että selviäisin varmasti parikin kuukautta vaihtamalla joka päivä uudet korvakorut, joten sietäisin olla niiden suhteen ostolakossa. Nämä kuitenkin puhuttelivat värityksellään niin paljon, että ostin ne mukaani 3 eurolla.
Työkaveri on kysellyt pariinkin otteeseen, että "kuinka monta mekkoa sinulla on?" En ole laskenut, mutta luulen, että parikymmentä on realistinen arvio. "-Ai niin vähän? Ajattelin, että niitä olisi useampia kymmeniä." Kyllä minulla mielestäni loppujen lopuksi pyörii aika maltillinen määrä mekkoja päälläni, mutta ehkä se ei-mekkoihmisille näyttäytyy siten, että "mekkoja on loputon määrä". Minulla on 2-3 luottomekkoa, joista tykkään kaikkein eniten. Ne päällä olo on itsevarma ja ne valitsen silloin, jos pitää olla virallisemmin edustamassa itseään tai organisaatiota.

Tämä mekko maksoi 8,50 euroa, eikä ole väritykseltään niin kirkas kuin tavallisesti tahtoisin pitää. Muoto on kuitenkin kiva ja ekstraa on se, että tässä on jopa taskut! Sininen väri yhdistyy minulla sellaiseen asialliseen toimistopukeutumiseen. Helmassakin on sopivasti pituutta.

Sellaisia löytöjä tällä kertaa. Esmeralda kirjoitti jokin aika sitten blogissaan kivan kirppispostauksen, jossa hän esiteli myös kirppareilta bongaamiaan juttuja, jotka eivät kuitenkaan päätyneet ostoskoriin. Minusta se oli hauska idea, sillä kirppareilla tulee usein vastaan jotain huikeaa tai päinvastoin ihan älytöntä.

1 kommentti: