keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Sekaisin sisustamisesta

Glorian koti, Deco, Divaani, Sisustusmatkalla Minnan kanssa, T.i.l.a, Inno, Pientä pintaremonttia. Siinä lehtiä ja ohjelmia, joita olen lähiaikoina seurannut erittäin aktiivisesti. Sanottakoon että minua on purrut sisustuskärpänen ja koko ajan tekisi mieli tuunailla jotain. Nyt on menossa projektit ”keittiöön taulut”, ”sänkyyn sängynpääty”, ”laatikko lehdille ja pahviroskille” sekä ”maalia kenkätelineen ja naulakon pintaan”. Papereilla on jo hyviä suunnitelmia ja yleensä illalla, ennen nukkumaanmenoa tulee ne parhaimmat ideat. Liekkö valoisammat päivät syynä tähän ahkeruuteen?


AmandaB on liike johon olen rakastunut, mutta vaikka pidän siellä jo pelkästä tunnelmasta ja musiikista, se on hieman vaarallinen paikka ollessani näin sisustusinnostuksen vallassa. Huomasin että heidän nettisuvuilleen on ilmestynyt myös verkkokauppa… :S Kirpparilta löysin 500-sivuisen ”The complete home decorator” –kirjan 7 eurolla. Lisää ideoita siis tiedossa. Lisäksi olen hurahtanut sisustusblogeihin, joita lueskelen innolla ja ideoita lainaten ja soveltaen. Olenko löytänyt uuden harrastuksen?

2 kommenttia:

  1. Sisustaminen on tosiaan monen harrastus nykyään. Huomaan itsekin aina keväisin, että jotain uutta tekee mieli. Minulla se usein jää kukkiin ja verhojen ompeluun. Meillä on kyllä sekava sisustus, pitäis kyllä laittaa moni kohta uusiksi. Tai ei uusiksi, koska tykkään patinoituneesta, mutta uuteen järjestykseen.

    VastaaPoista
  2. Minäkin rakastan patinoituneita esineitä, mummolan vintillä on vaikka mitä aarteita, mutta niitä eo voi oikein pienessä asunossa hyödyntää ettei tulisi ahdasta. Odottelen kunhan joskus tulevaisuudessa olisi oma koti, jonne ne saisi kunnolla esille. Vanhoissa esineissä on aina tunnearvoa ja tarinoita.

    VastaaPoista