tiistai 12. lokakuuta 2010

Ensilumi

 
Aamulla verhot avatessani yllätys oli melkoinen. Maa oli aivan valkoinen ja taivaalta putoili suuria hiutaleita. Ensilumi.

Joko muuallakin satelee valkoisia tähtiä?
 

14 kommenttia:

 1. Samaa katselin minäkin ikkunoista aamulla. Onneksi oli räntää. Tänään on kyllä pakko tuoda pelakuut parvekkeilta sisälle.

  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kymenlaaksossa tulee räntää, on tullut koko aamun! Pikkasen on maassa valkoista, toivottavasti sulaa samantien pois. Nollaa näyttää mittari, joten saattaa tuo pysyäkin jos koko päivän satelee ja yö on kylmä. Huh, liian aikaisin tulee talvi!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana lumi!! Tulispa tännekin!! Mutta ei räntää,aan ihan kunnon lunta. Monessa blogissa on jo talvisia kuvia ensilumen muodossa. täällä vielä odotellaan, vaikka pitkä kaunis syksy saisi vielä jatkua.

  VastaaPoista
 4. Ulla-Kristiina: Pelasta ihmeessä kukkasesi. Nyt ei enää sada,mutta jännittää lähteä pöyräilemään luennolle.Pitänee varata aikaa hieman enemmän ettei satu vahinkoja tuolla sohjossa.

  Seija: Minäkin ihmettelin kuinka nopeasti värikäs syksy vaihtui valkoiseksi. :o Vasta pääsin nauttimaan syksystä.

  VastaaPoista
 5. Liisa: Minäkin tykkään lumesta,siinä lumen oikeassa muodossa,en rännästä ja sohjosta.Nyt on kyllä nättiä kun ei enää sada lunta,mutta on valkoista ja ilma on kirkas,aurinkokin kai yrittää kurkistella.

  VastaaPoista
 6. Tuli ensimmäisenä mieleen meitin tytär siellä Jyväskylässä kesärenkaineen.Ja talvirenkaat ovat tietysti täällä kotona varastossa.

  Ihanan näköistä tuo ensi lumi.Toivottavasti ei kuitenkaan ole vielä pysyvää.

  Mukavaa päivää sinne.Pyöräile varovasti.

  VastaaPoista
 7. JaanaElina: Tyttäresi saa sitten piakkoin vierailla siellä jos talvirenkaat kerran sielläpäin ovat.Tuskin on vielä pysyvää lunta,mutta kannattaa kohta varmaan renkaita alkaa vaihdella.Ainakin aamuisin teillä on varmasti liukasta.

  VastaaPoista
 8. Huh hui, kaipa tuo on tänne eteläänkin tuloillaan. Viima oli ainakin äsken niin hyytävä, että pipokausi olis aika korkata!

  VastaaPoista
 9. Jenni: Ajallaan,eiköhän ensilumi sada sinnekin :)

  VastaaPoista
 10. Täälä on pirullisen kylmä, mutta ruska parhaimmillaan, joten en vielä tahtoisi hypätä talveen!

  VastaaPoista
 11. Ei vielä, mutta toivottavasti jo loppuviikolla! Oikein odotan ensilunta. Ja olen kerrankin varautunut ajoissa: kävin tänään vaihdattamassa talvirenkaat.

  VastaaPoista
 12. No jopas. Täällä ei tullut kun pari hikistä hiutaletta, nekin pieniä ja suli samantien pois kun maahan asti kerkesivät. Sain kuitenkin ostettua uuden talvitakin, sitä kunnon talvea odotellessa :)

  VastaaPoista
 13. eilen tänään huomenna: En minäkään ihan vielä talvea tahtoisi,vasta kun aloin päästä syksyfiilikseen.

  Kuukki: Hyvä homma,talvirenkaat mieluummin vähän ajoissa kuin liian myöhään.

  Thistly: Kunnon talvitakin sinä oot tarvinnutkin. :)

  VastaaPoista
 14. Lumivalkoista :)) Jihuu!

  Meillä ei vielä lunta ole mutta tänäaamuna taivaalta leijaili muutamia pieniä lumihiutaleita...

  Kiitokset kauniista kommentistasi blogissani :)
  Sininen painokangas on myös minun suosikkini ;)
  Ollaan siis talvi-ihmisiä :))

  VastaaPoista