torstai 21. lokakuuta 2010

Eat Pray Love

 
Siinäpä vasta on elokuvalla hyvä nimi :) Kävimme ystäväni kanssa katsomassa tämän Julia Robertsin tähdittämän uutukaisen ja täytyy sanoa, että nautin joka minuutista. Yllättävän pitkä elokuva hurahti visuaalisesti erittäin kauniissa kohtauksissa, nautinnoissa, kyynelissä, rakkaudessa ja ennen kaikkea itsensä etsimisessä. Elokuvateatterista lähdin hymyillen; hyvänmielen elokuva, vaikka luulen sen vetoavan enemmän naisiin kuin miehiin. Taisin löytää hahmosta hieman itseäni. Suosittelen lämpimästi jos on ylimääräistä aikaa 2h 22 minuuttia. Leffa taitaa aikanaan löytyä omasta elokuvahyllystäni...


Lainaus Finnkinon sivuilta:

"Liz Gilbertilla (Julia Roberts) oli kaikki, mistä nykyaikaisen naisen kuuluu unelmoida - aviomies, talo ja menestyksekäs ura -mutta niin monien muiden tavoin hän koki olevansa hukassa ja yrittävänsä yhä epätoivoisesti etsiä sitä, mitä hän todella elämältään haluaa.
Avioeron jälkeen elämänsä käännekohtaan tullut Gilbert päättää irtautua oravanpyörästä, riskeerata kaiken ja mullistaa kuvionsa kertaheitolla: hän lähtee maailmanympärimatkalle, jolla hän voi rauhassa tutustua niin ympäröivään maailmaan kuin itseensä. Seikkailullaan hän löytää syömisen todellisen nautinnon ruokaillessaan Italiassa; hän löytää rukouksen voiman Intiassa ja lopulta yllättäen myös sisäisen rauhan ja aidon rakkauden tasapainon Balin paratiisisaarella.
Elizabeth Gilbertin bestseller-kirjaan perustuva elokuva Eat Pray Love - omaa tietä etsimässä todistaa, että on olemassa monta tapaa repäistä kunnolla ja tarkastella maailmaa aivan uudesta näkökulmasta."

Leffan jälkeen poikkesimme ystäväni kanssa iltateelle Hemingwaysiin. Matkalla sain napattua kuvan keskustan valaistusta Kompassista.
 

4 kommenttia:

 1. Tämä pitää käydä katsomassa, Julia Roberts on yksi suosikkinäyttelijöistäni...
  Ihan niin mahtava tuo kompassi, haluu tuollaisen omaan pihaan...!!!

  VastaaPoista
 2. Marika: Kannattaa käydä, tykkäsin todella paljon. Maisemat ovat upeita ja itsellekin tuli vimma lähteä matkalle,jos nyt ei maailmanympärimatkalle, niin matkalle itseen.

  VastaaPoista
 3. No niin, nyt hietzukin esim. opiskelijavaihtoon ulkomaille. Lähet kato just jonnekii taidehistorian mekkaan... sä kun esim. siitä Italiasta haaveilet, niin eiköhän sulla siellä hyvin vierähtäis muutama kuukaus! :)

  VastaaPoista
 4. Ellu: Mjoo,pitäs vaan sitä kieltä osata.Italiaan ei kuulema lähetetä jos ei oo hyvä kielitaito. Mulla kun yleisesti nämä kieliasiat sujuu niin hyvin....

  VastaaPoista