perjantai 29. lokakuuta 2010

Löytöjä

 
Perjantain kunniaksi päätin heti aamulla suunnistaa kirpparille, kun oli luentovapaa päivä. Mukaan tarttui yhtä ja toista, enemmänkin olisi tarttunut jos olisi raaskinut ostaa. Pikkusiskolle löysin pukinkonttiin mukavia juttuja, mutta niitä en voi paljastaa. Paljastan sen sijaan mitä löysin itselleni:


Pentikin pehmoinen nalle, 2 euroa.

Lucas Cranachin taidekirja, 2 euroa. Tykkään noista Maailman maalaustaiteen mestareita kirjasista. Niissä on suuret kokosivun värikuvat ja alkusivuilla tietoa taiteilijan elämästä. Sarjan kirjoja minulta löytyykin jo monta. Lisäksi maalauksista on suurennettu joitain yksityiskohtia, joita on mukava tutkia.

Amelie elokuva, 3 euroa. Kerran olen tämän nähnyt ja olen pitkään tahtonut sen leffahyllyyni; nyt sen sain :)

Zara T-paita, 5 euroa. Ihastuin piirrettyyn miehen kuvaan,joten se oli pakko napata mukaan, vaikka virallisesti onkin miestenpaita. Koko kuitenkin istui hyvin, joten ei kai sillä niin väliä onko miesten- vai naistenpaita.

Aurinkoista perjantaita lukijoilleni! :)
 

7 kommenttia:

 1. Kivat löydöt!!

  Noita Maalaustaiteen mestareita kirjoja löytyy minultakin muutama ( ainaskin Monet ja Renoir ) tykkään samaisista kirjasista myös kovasti.
  Amelie-elokuva jäi aikanaan minulta puolitiehen ja harmittaa etten katsonut sitä uudestaan..Pitääpä korjata tilanne. Paidan juju on juuri tuo piirretty printti, wow!

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mukavia löytöjä! Mä tykkään kans Amelie-elokuvasta. Sen jaksaa katsoa vaikka kuinka monta kertaa :))) Paita on hieno. Edellisesn postauksen kuvat puhuttelee mua kovasti :)

  VastaaPoista
 3. minnamarika: Niinpä,juuri piirretty printti kiehtoi. En tiedä olisiko kuvalla ollut juurikaan väliä,se vain että oli piirretty :)

  Seija: En muista Ameliesta enää kovinkaan paljon,joten on mukavaa katsoa se uudelleen. Mukavaa että pidit kuvistani. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat perjantailöydöt! Vielä näyttää olevan tilaa kirjahyllyssä ;-)

  VastaaPoista
 5. Kuukki: Juu...On sitä kun tekee tilaa ;P

  VastaaPoista
 6. hiha ^^ onpas kiva tuo printti paita, vois ehkä mullekkin kelvata :)

  VastaaPoista
 7. Thistly: Niin minä veikkaan kanssa että voisit tykätä. :)

  VastaaPoista