perjantai 1. lokakuuta 2010

Fuksiaiset

 
Niin,eilen illalla ne sitten olivat, THE fuksiaiset. Teemana oli sirkus ja kaikki olivatkin pukeutuneet annettujen ohjeiden mukaan. Illan aikana nähtiin mm. taikuri, leijonankesyttäjiä, tirehtööri, nuorallatanssija, trapetsitaiteija, klovni, pellejä, karvainen nainen, ihmiskanuunankuula, kaniineja, ennustajaeukkoja ja voimamies. Tarjoilut toimivat, musiikki raikui ja ulkona suoritettiin erilaisia tehtäviä tehtäväpisteillä. Illasta jäi mukava ja onnistunut kuva, sillä tehtävätkään eivät olleet huonolla maulla järjestettyjä (pervoja) itsensä nolaamisia, vaan mm. musavisaa, tukkihumalaa, pienoisnäytelmiä, performansseja ja älyn testaamista. Pienessä ryhmässä nolaamiset eivät yhteishenkeä mielestäni kovin nostattaisi (enkä tiedä tekeekö se sitä isommissakaan ryhmissä, vinkiksi muille fuksiaisten järjestäjille...).

 

6 kommenttia:

 1. Kivat fuksialaiset, en kaks tajua mitään itsensä nolaamisjuttuja! tyhmää :)Hauska tuo vipa kuva, on teillä mahtanut olla kivaa!!!

  VastaaPoista
 2. Upeaa menoa ja meininkiä.

  Hei, oletko kuullut että Kuopijjoon olisi Ikea rakenteilla. Lueskelin että ensi vuonna pitäisi jo aueta. Liekö jo rakentaminen aloitettu? Olisi aivan mahtavaa jos sinne tulis Ikea, olis lyhyt matka sitten piipahtaa.

  VastaaPoista
 3. Liisa: Kyllä olet oikein lueskellut. Sitä ollaan suunniteltu pitkään ja nythän se on jo rakenteilla. Ensi kesänä pitäisi tietojeni mukaan päästä Kuopiossa Ikea ostoksille. Rakennus tulee Matkukseen.

  "Ikean ostama tontti sijaitsee Kuopion Matkuksessa viitostien länsipuolella. Tontti on pinta-alaltaan noin 22 hehtaaria. Se haukkaa reilun kolmanneksen koko Matkuksen alueen kokonaispinta-alasta, joka on noin 60 hehtaaria." - Savon Sanomat -

  VastaaPoista
 4. Wau,mitkä menot.

  Kiva kuulla Ikeasta.

  Mukavaa uutta viikkoa

  VastaaPoista
 5. Tuskin maltan odottaa Ikean aukeamista!!

  VastaaPoista
 6. Moikku!

  Tuhannet kiitokset kommentistasi - voi kuinka paljon se lämmitti sydäntäni <3 <3

  Fuksiaiset olivat varmasti mieleenpainuva ja hauska tapahtuma. Kuvistasi välittyy ilo. Nuo tuikut hohtavat myös upeasti väriä ja valoa...

  Aurinkoista opiskeluviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista