torstai 4. marraskuuta 2010

Kaija Koo

 
Eilen toteutin teini-iän haaveen ja näin Kaija Koon livenä. Täytyy sanoa että enpä ole aivan äsken jonottanut ulkona puolta tuntia keikalle pääsyä. Ajattelin että olisin yksi harvempilukuisten nuorten joukossa, mutta yllätyksekseni jonoa tarkkaillessani huomasin ikähaitarin olevan 20-vuotiaista 60-vuotiaisiin. Kuulin vanhempi-ikäisten herrojen naureskelevan, että "Kuuntelevatko tuon ikäiset oikeasti Kaija Koota...?" Ilmeisesti kuuntelevat.


Sisälle päästyäni keikka oli jo alkanut ja hivutin itseni eturivin tuntumaan. Paikkana Jyväshovi ei todellakaan ollut hyvä, lava oli pieni ja niin matalalla, että Kaija joutui seisomaan laatikon päällä nähdäkseen eturivin taakse. Ja että takana olevat ihmiset olisivat nähneet yhtään mitään.

Joka tapauksessa itse keikka oli mahtava. Kaija on vielä kauniimpi livenä kuin kuvissa. Pirteän energistä ja tyylikästä tähtisilmää oli ilo katsella ja kuunnella. Ei todellakaan uskoisi naisen olevan ylpeästi 48-vuotias (tahdon hänen iässään olla samannäköinen!). Virtaa riitti enemmän kuin joillain nuoremmilla kollegoilla ja pidän siitä, että oli artisti kuka hyvänsä, hänellä on jalat maassa.


Yleisö lauloi kuorossa kaikki kappaleet ja huvitti katsoa eturivin tuntumassa olevaa parikymppistä nuorta miestä, joka lauloi aivan tunteella niin Ex-naisen kuin Tuulikellonkin. Itse en karaokesta välitä, mutta tuolla sai testata laulutaitojaan muun yleisön seassa. Illan aikana kuultiin kaikki hitit edellämainittujen lisäksi: Tule lähemmäs beibi, Tinakenkätyttö, Isä, Tuulten viemää, Kuka keksi rakkauden sekä uusin radiohitti Vapaa. Jonottaminen kannatti, sillä tämä oli yksi parhaimmista keikoista vähään aikaan.


 

9 kommenttia:

 1. Wau!Miekii tykkään Kaija Koosta paljon!!Olispa ihana nähdä livenä! :)

  VastaaPoista
 2. sarppa: Siitä vain sitten Kaija Koon keikkakalenteria tutkimaan :) Oli kyllä posiiivinen yllätys koko persoona. Näkemisen arvoinen.

  VastaaPoista
 3. Jess!!! Mä liputan haaveiden ja unelmien toteuttamiselle!!!!

  VastaaPoista
 4. Seija: Kauan siihen meni, mutta kannatti odottaa :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa että pääsit keikalle!!Aina kannattaa jonottaa mieliartistin keikaille. Kaijahan on iki-nuori!! Itse en tykkää KaijaKoosta, mutta mieheni taas tykkää ja meillä onkin muutama Kaijan levykin.

  VastaaPoista
 6. Samalla keikalla olin ja yhtä hurioituneena sieltä lähdin! :) Tunnelma todella oli katossa ja koska katto oli matalalla, pysyi meininki tiheänä! ;) Itse olin niin takana, että en kuullut mitä Kaija puhui, mutta tärkeintä on että laulu kuului!!

  VastaaPoista
 7. Sisustuskärpänen: Kivaa! :) Todellakin, tunnelma oli tiheä. Ja parastahan se laulu olikin,hyvin osasi koko paikalla ollut sakki laulujen sanat :)

  VastaaPoista
 8. Mäki toteutan vielä tuon unelman sit ku on tarpeeks ikää! ;) En oo Kaijaa kuunnellu vielä puolta vuottakaa, mutta silti oon täysillä Kaijan fani!! Olis siistii jos omille 18-vuotis synttäreille sattuis Kaijan keikka ;)

  VastaaPoista
 9. Miisa: Kaijassa on kyllä energiaa ja minusta hän on hurjan kaunis. Katselin Kaijan kesäkeikkoja ja hän olisi tulossa ainakin Kuopion Viinijuhlille, jonne ehkä saatan mennä häntä katsomaan :) Toivottavasti sinäkin vielä hänet näet.

  Ja kiitos kommentistasi. Mukavaa että joku kurkkii näitä vanhempiakin tekstejä :)

  VastaaPoista