keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Krouvit ja hieman viihdettä

Kahden kirpparin kierros tuotti tulosta. Kolme Krouvi-tuoppia löytyi eurolla kappale ja pääsivät nyt aiemmin löytyneen (neljän euron) Krouvin kaveriksi. Parillinen määrä on aina parittomampaa mukavampi.
Elokuvahylly täyttyi kahdella elokuvalla, Johnny Deppin Päättömällä ratsumiehellä (2,50e) sekä Jackson Pollockin elämästä kertovalla elokuvalla (4e). Kuinka kaikki mestaritaiteilijat ovat olleet jollain tapaa syrjäytyneitä? Joskus taisimme koulussa pohtiakin tekeekö persoona taiteilijan tai voiko "normaali" olla taiteilija. Onko taiteilijoilla automaattisesti jokin uudenlainen ulottuvuus, josta luovuus kumpuaa?
Cd-kokoelma täyttyi piiiiitkään etsimälläni Michael Jacksonin HIStory kokoelma-albumilla. Kaupoissa tämä oli aikoinaan melko hintava ja ajattelin, että jos joskus törmään tähän kirpparilla kohtuulliseen hintaan ja hyväkuntoisena, nappaan sen mukaani. Ja nyt löysin sen 5 eurolla. :) Tämä on minusta Jacksonin kokoelmalevyistä paras, sillä tässä ovat juuri ne minun lempparibiisini, eikä yhtään ylimääräistä. Billie Jean, Black or white, Bad, Thriller, Beat it, They don't care about us, Earth song, You are not alone, Smile....  

2 kommenttia:

  1. Kiva, että löysit jotain, josta sinulle tuli hyvä mieli! Löytämisen iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Intianminttu: Kirppistelyt ovat parhaita juuri silloin kun löytää jotain kauan etsimäänsä. :)

      Poista