lauantai 10. maaliskuuta 2012

Rudolf Koivu

 
Jos Rudolf Koivun elämä ja tuotanto kiinnostavat, niin nyt kannattaa käydä kurkkaamassa tänne avattua verkkonäyttelyä. Sivut ovat hyvin toteutetut ja tietoa on paljon. Erityisesti pidän tuosta etusivusta, jossa kuva vaihtuu jokaisella latauskerralla. Heti on monipuolisempi ja värikkäämpi vastaanotto; pienet asiat tekevät paljon. Sivuilla pääsee tutustumaan muun muassa Rudolf Koivun lapsuuteen, mesenaatteihin, ammatteihin taiteilijana, sarjakuvapiirtäjänä ja kuvittajana ja edellä mainitut tuotokset on jaettu myös kuvagallerioihin. Sivuilla avataan myös Koivun teemoja kuten itämaisuus, naishahmot ja sadun maailma. Museoshop on ilmeisesti vielä työn alla, sillä ainakaan itse en saanut sen alta mitään paljastumaan. Koivun satumaailmoihin ihastuneena tämä oli mielenkiintoinen tietopaketti.
 

6 kommenttia:

 1. oi, täytyypä kurkata tuonne vaikkapa huomenna, kun on enempi aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitava tyttö: Nämä verkkonäyttelyt ovat hyvä tapa tutustua nopeasti johonkin taiteilijaan.

   Poista
 2. Rudolf jee! Ateneumissa on Carl Larssonin näyttelu paraikaa ja sinnekin ajattelin itseni heilauttaa tässä päivänä eräänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultsin kämppä: Larssonkin on kyllä mahtava. Voi olla etten ehdi käydä katsomassa näyttelyä,mutta raportoit sitten miten meni ja millaista oli ;P

   Poista
 3. Voi tuota satumaailman herkkyyttä!!! Rudolf on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsätonttu: Sanos muuta. Löysin kirpparilta jokin aika sitten Anni Swanin satukirjan, joka on kuvitettu Koivun ja Wendelinin kuvituksilla :)

   Poista