sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kätteni jälkiä

  Olette kyselleet millaisia ovat minun työni, noh, lupasin näyttää tekeleitäni, joten tässäpä niitä sitten tulee. Teokset ovat aikaväliltä 2006-2010.
 

12 kommenttia:

 1. Hei kiitos näistä! Tosi hienoja teoksia, varsinkin nuo grafiikat :) Ja aivan ihana tuo (jää)karhu <3

  Mitä muuten olet tekemässä tuossa toisiksi alimmassa kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inka: Hion kuvassa pronssista lintua. Olin kurssilla, jossa tehtiin jokin pieni pronssiveistos. :)

   Poista
 2. Hei täällähän on tuttuja juttujakin! Monipuolisia ja kivoja töitä. Kehitys näkyy oikein kivasti. Vieläkö ehdit itse tekemään taidetta?

  Tekisi kyllä mieli taas jonnekin taidekoulutukseen.... Tykkäsin siitä Lapinlahden vuodesta, etenkin, kun meitä oli niin monen ikäisiä. Oli hyvät työskentelytilat eikä tarvinnut huolehtia arkiasioista...

  T. Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuike: Nykyään en ehdi juurikaan taiteilla, mutta kameran kanssa tulee liikuttua. Vaikka nyt ei aika riitä käsillä tekemiseen, en ole tekemistä unohtanut. Halua ja mielenkiintoa olisi.

   Lapinlahti oli kyllä ihana paikka ja vuosi. Ingmanillakin pidin siitä, että meidän ryhmässä oli kaiken ikäisiä. Se on rikkaus saada tehdä ja keskustella näkemyksistä ja ajatuksista juuri eri ikäisten kanssa. Kaikki saavat toisiltaan jotain.

   Poista
 3. Upeaa! Saat kokeilla niin monelaista tekniikkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mtesätonttu: Koulutöissä on se hyvä puoli tosiaan että saa tutustua erilaisiin tekniikoihin.

   Poista
 4. Upeita töitä ja tutkielmia! Mikä monitaituri oletkaan...Kiitos että laitoit töitäsi esille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Kiitos paljon :) Alkeet on hallussa monesta "lajista",mutta enemmän pitäisi tehdä,jotta alkaisi tulla varmuutta ja luovuutta enemmän.

   Poista
 5. Kiitos online-näyttelystä! Taitavia kätten töitä ja hienosti vaikka millä eri tekniikoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Eipä kestä. Kiitos palautteesta. :) Kuvia katsellessa tulee taas mieli tehdä jotain,mutta katsotaan nyt ensin ainakin tuo kanditutkielma alta pois.

   Poista
 6. nuori kun olet niin minä mummo sanon , älä missään nimessä jätä piirtämistä eikä maalaustakaan. Sinullahan on lahjat. Matissen viivanveto taidot! siis upeeta taidetta.
  ilmankos osasit kertoa Jukastakin niin hyvin, tiedät paljon taiteesta. Pidä kiinni siitä harjoita joka päivä edes vähän. Vaikka yhden sipulin piirrät päivässä, se pitää vireyden yllä.Harjoitus tekee mestarin. Onnea laitoin itseni lukijaksi, näin löydän uudelleen kun en muista mitä polkuja olen kulkenut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikatherine: Suuri kiitos, tässähän ihan punastuu... Kiitos sanoistasi, en aio unohtaa piirtämistä kokonaan, ja piirrän vaikka sitten niitä sipuleita (joissa on muuten kaunis muoto). Minulla tuskin tulee "taiteilijana" olemaan mitään sanottavaa (ainakaan vielä),mutta piirrän omaksi ilokseni.
   Taiteilijoiden töistä on mukavampi kirjoittaa ajatuksia, kun on itse kokeillut erilaisia tekniikoita. En esimerkiksi osaisi todennäköisesti kirjoittaa mitään grafiikasta, jos en olisi itse sitä joskus tehnyt. Tekniikan ymmärtäminen päästää aina hieman syvemmälle kuvan/teoksen taakse.

   Poista