sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tanssiharkoissa

  Tanssiryhmämme on kutistunut kahteen, ja nimi muuttunut, jäsenten hajaannuttua ympäri Suomea. Kävin katsomassa kaksikon tanssiharjoituksia. Silloin tällöin on ikävä liikettä, ryhmää ja esiintymisiä.
 

8 kommenttia:

 1. Vautsi!! Siis mitä tanssia tuo on? Hienoa, että sinäkin harrastat tanssia! Tässä puhuu yksi tanssihullu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsätonttu: Nykytanssia. Tosin itse en enää harrasta tanssia (tällä hetkellä). Aikoinaan kehittelimme itse tanssiliikkeet ja kuviot, mikä oli tosi hauskaa. Se tekemisen meininki. Samaa tosin tekee tuo kaksikko edelleen. Innostus lähti yläasteella kun menin kokeilemaan street jazzia kansalaisopiston tanssikurssille. Siellä syntyi sitten pieni ryhmä meitä aktiiveja, jotka perustivat lopulta oman tanssiryhmän.

   Poista
 2. Näyttää hauskalta tuo tanssiminen, ja vauhtiakin riittää :-))Nyt vasta ehdin vastata kyselyysi, mitä ainetta käytin luomiväripaletista tekemäni koruun. Sinelli myy Amerikkalaista Glossy accents-geeliä joka kuivuttuaan muodostaa lasimaisen pinnan. Sillä voi täyttää korupohjia lasin sijasta. Nerokasta etten sanoisi :-)) Suosittelen lämpimästi. Hintaa en muista mutta ei ollut mielestäni kovin kallista

  Terkuin Minnamarika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Kiitos vinkistä,tuollaisesta aineesta en ollut aiemmin kuullutkaan, ja toimii varmasti loistavasti juuri korujen valmistamisessa. Ainakin jälki oli todella hyvännäköistä.

   Poista
 3. Oij, kiitos tasta! Ja ihania kuvia. Yhen laitoinkin jo tanssi maailmalle -paivan mainoksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jenni: No hyvä jos siellä oli onnistuneita otoksia :) Liike noissa tulee ainakin esille.

   Poista
 4. Aaa ihania kuvia, nimim. tanssin kaksi vuotta sitten lopettanut. Olisi pitänyt itsekin ottaa vähän enemmän kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dee: Tällaiset liikekuvat tuntuvat aina kutittavan tanssijalkaa.
   Ei kun vaan jotain tanssitapahtumaa kuvaamaan!

   Poista