lauantai 12. huhtikuuta 2014

Toivolan pääsiäispiha

Toivolan Vanha Piha on aina parhaimmillaan erilaisten tapahtumien aikaan. Tänä viikonloppuna vietetään pääsiäispihaa, joka tarkoittaa että makasiinit täyttyvät käsityömyyjistä, tallissa on lampaita, pihalla isännän kanssa kuljeskelee vuohi ja päärakennuksessa pääsee katsomaan tipuja. Pihalla myydään niin suolaista kuin makeaa, joko heti nautittavaksi tai mukaan vietäväksi.
Pihan isäntä, Margo Saxberg ja Prinsessa-vuohi.
Olga Kolari soitti harppua ja kanteletta.
Tuutikki.
Ihana Ruamjai-kuoro!
Trullit kiertelivät pihassa.
Pääsiäispiha on avoinna vielä huomenna sunnuntaina (13.4.2014) klo 10-16.

8 kommenttia:

 1. Näyttää niin kivalta! Monikin jvyäskyläläinen tuttuni on kehunut Toivolan vanhaa pihaa. Saa nähdä, saisimmeko perheen kanssa ensin kesänä aikaiseki Jyväskylän-retken.

  Hyvää pääsiäisen odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Kyllä pihasta on tullut Jyväskylän kaunein käyntikortti. Kannattaa pistäytyä vaikka pihalla ei varsinaista tapahtumaa sillä hetkellä olisikaan. Kahvila Muistossa on aina hyvä palvelu ja maukkaat herkut.
   Hyvää pääsiäisen odottelua Sinullekin! :)

   Poista
 2. Ompa mukavan näköistä, hieno paikka, ihan oikeita pääsiäistipujakin :) Hyvää Pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Eläimet olivat kyllä pihan ehdottomin vetonaula, ainakin lapsiperheille. Ja oli niitä kiva katsella. En ole tainnut itse koskaan aiemmin nähdä tuota muutosvaihetta tipusta isommaksi linnuksi, jolloin höyhenpeite alkaa muuttua suliksi.
   Hyvää pääsiäisen aikaa Sinullekin Anja! :)

   Poista
 3. Toivolan vanha piha on upea paikka ja aion viedä sinne kaikki vieraani, jotka täällä tulevat käymään.

  Me käytiin eilen hakemassa tuolta pääsiäisfiilistä ja kuten aina, niin Toivolan vanha piha ei tuota koskaan pettymystä. Mun mielestä pääsiäispiha saisi olla auki koko pääsiäisviikon. Eilen oli älyttömät ruuhkat ja ehkä useamman päivän aukiolo tasoittaisi ruuhkia ja olisi kiva käydä uudestaankin. En nimittäin eilen saanut ostettua mitään ja nyt vähän harmittaa. Ruuhka on vaan hyvästä, sillä on upeaa huomata, että paikasta on tullut suosittu kaikenikäisten keskuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu-Maaria: Hyvä ehdotus, varmasti riittäisi kävijöitä koko pääsiäisviikon ajan. Itse vierailin pihalla lauantaina puolenpäivän maissa ja ihmisiä oli paljon muttei mielestäni mitenkään ahdistavan paljon. Ostin mukaani tuoreen siemenleivän <3

   Poista
 4. Moikka! Saisinko mä laittaa ottamasi kuvan trulleista portfolioblogiini? Mainitsen tietenkin kuvaajan ja linkitän sun blogin sinne :) Tajusin vasta nyt, etten muistanut käydä ottamassa kuvaa tytöistä, vaikka heille asut tänäkin vuonna kasasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sini anniina: Tottakai, laitan sinulle sähköpostilla vähän isompiresoluutioisen kuvan. Kävin kurkkaamassa sivujasi ja upeita pukuja olet tehnyt! :)

   Poista