maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viiniä Kaija Koon kera

Kuopion viinijuhlien viimeistä päivää vietettiin Kaija Koon tanssittamana. Tämän vuoden viinimaana olivat Kroatia ja Slovenia ja esiintyjälistalta löytyivät mm. Tuure Kilpeläinen, Jenni Vartiainen, Anna Abreu, J. Karjalainen, Cheek, Jukka Poika sekä tutut jokavuotiset Popeda ja Yö. Alkuviikon sateista huolimatta lauantai oli lämmin ja aurinkoinen.
Ennen Kaija Koota yleisöä lämmitteli Disco Inferno, joka tuntui uppoavan huumorillaan kuulijoihin. Nettisivuilla bändiä kuvaillaan seuraavasti "Disco Inferno ei ole tavallinen bilebändi. Se on huikea show täynnä huumoria ja flirttiä. Bändi on tuhma ja härski, juuri sellainen, josta äidit varoittavat tyttäriään." Alkuilta meni discohuumassa kun kappaleina kuultiin kaikkea Modern Talkingista Rammsteiniin, ABBAsta Metallicaan ja Lady Gagasta Jon Bon Joviin niitä 80-luvun discohittejä unohtamatta.
Tässä kuittailtiin Lauri Ylöselle...
Lasissa kroatialaista Vina Laguna Pinot Siviä. Maistuvan pehmeä löytö.
Illan pääesiintyjä nousi lavalle klo 22.30 kappaleella Kuka keksi rakkauden. Keikan aikana kuultiin paljon vanhoja klassikoita ja uusimpia radiohittejä. Laulaa siis sai ja äänekkäimmin taisivat kaikua uusin radiosoitossa ollut Supernaiset ja illan päättävä Tinakenkätyttö. Kaija on kyllä onnistunut hienosti koukuttamaan kaikenikäiset kuulijat sukupuolesta riippumatta.
Kiitos siskolle tyttöjenillasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti