sunnuntai 25. marraskuuta 2012

40 v

Suomen ensimmäinen Prisma avattiin Jyväskylän Seppälään 22.11.1972 ja tänään taivalta juhlittiin näyttävällä ilotulituksella. Harmittaa etten saanut ikuistettua niitä taivaalle räjähtäneitä sydänmuodostelmia, mutta tässä tunnelmia. Täytyy sanoa että Keskimaa oli panostanut juhlavuoteensa näyttävämmin kuin kaupunki joulukaudenavaukseensa.

Edit: Ilotulitus tallennettiin videolle (sydämet taivaalla n. 2 minuutin kohdalla):

 

10 kommenttia:

 1. Voi kun saiskin kuvattu ilotulituksia, olen aina töissä kun meillä päin pamautellaan. Hienot kuvat olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lennu: Näissä toimii pitkä valotusaika että saa sen tähtisateen tallennettua nätisti. Nämä onnistuivat jo suht hyvin mutta vielä on opeteltavaa.

   Poista
 2. En ehtinyt tuohon edelliseen postaukseesi kommentoida, mutta teen sen nyt. Aivan upea kuvausidea nuo kattolamput!!! Muistan, että kuvasin yhdessä malesialaisessa temppelissä kattokruunun samalla tavalla suoraan alapuolelta kohti lamppua. Kuva on yksi suosikeistani edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Tämä todistaa nyt sen että meillä on sitten samanlainen katsantokulma kameran linssin läpi! :) Voi,Malesian kattokruunut haluaisin nähdä! ^^

   Poista
 3. Loistavat kuvat ilotulituksesta! Ihmettelin eilen että missä on alkanut sisällissota, kun kuului niin valtava pauke, mutta en ollut oikeaan suuntaan katsovan ikkunan ääressä! Nytpä selvisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Minulla kävi samoin Citymarkettien joulukauden avajaisissa. Kamala pauke ja ei ensin tajunnut mistä on kyse.

   Poista
 4. Vau mitä ilotulituksia! Olen kateellinen kun olet saanut ikuistettua nuo niin upeasti, itse en onnistu millään :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culturelle: No uusi vuosi on tulossa niin pääset harjoittelemaan ;) Hieman pidemmällä valotusajalla saa valojuovat tallentumaan. Niin pitkää ilotulitustapahtumaa en vielä ole nähnyt jossa kuvausta olisi saanut harjoitella tarpeeksi.

   Poista
  2. Hei, täällä on aina niin kiva käydä katsomassa kaupungin tapahtumat. Enpä tätäkään tiennyt, vaikka samaa kaupunkia talsin koko päivän, vaan en enää iltaa...

   Poista
  3. Mukava kuulla että täältä löytyy jotain Sinullekin :) Harmittaa etten pääse osallistumaan Jyväskylän itsenäisyyspäivän ohjelmaan, sillä olen silloin Kuopiossa. Olisin halunnut nähdä mm. soihtukulkueen.

   Poista