torstai 22. marraskuuta 2012

Ennen vanhaan

Suomen käsityön museon ikkunan on vallannut jälleen Suomen Nukketaiteilijoiden näyttely Ennen vanhaan. Viime vuonna oltiin Linnanjuhlissa ja tällä kertaa päästään vanhaan tupaan ja katsomaan talvisia puuhia ulkona sekä kuppausta saunan hämärässä.
Näyttely museon ikkunassa (Kauppakatu 25) 21.11.12 – 6.1.2013.  

13 kommenttia:

 1. Ihana näyttely! Kiva nähdä kuvia, kun ei ole itse ahdollisuus käydä paikanpäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Nämä Nukketaiteilijoiden näyttelyt saavat kyllä aina hyvälle tuulelle. Ovat niin hienoja ja hyvin tehtyjä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ciacy: Sinähän voisit käsityöihmisenä alkaa tekemään nukkeja! ;P Tämän ikkunan ääressä kuulee vanhemmilta ihmisiltä juttuja ja tarinoita :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia ja noin monta.
  Sanon, kun minulla täyttyi blogissa (ja monella muulla) kuvatila. Sitä ihmetellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila Kastelli: Minä tykkään kuvittaa juttuja monella kuvalla,silloin yleensä jaksaa pysyä mielenkiinto lukijalla tekstissäkin yllä. Muokkaan omat kuvani melko pienikokoisiksi, jotta kuvia voisi laittaa sen verran kuin haluaa. En kuitenkaan niin pieniksi ettei niistä mitään näe. Kuvaa klikkaamalla sen saa vähän suuremmaksi. Koskaan en ole ladannut kuvia suoraan kamerasta blogiin, koska kuvatiedostot ovat silloin suuria.
   Kunhan minulta loppuu blogin kuvatila, olen ajatellut ostaa sitä lisää niin kuin parissa blogissa olen lukenut bloggaajan tehneen.

   Poista
 4. Oi mikä ihana ikkuna! Tuossa varmaan vierähti tovi jos sun toinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Kyllä sitä on aina ohikulkiessa mukava jäädä ihastelemaan. Ja mukavinta on kuunnella muiden katselijoiden ajatuksia ja tarinoita. Vanhemmat ihmiset puhuvat jouluhimmeleistä, leivän valmistuksesta, yhdessä tekemisestä ja olemisesta, omasta lapsuudestaan.

   Poista
 5. Tuliko ihan entis ajat mieleen kun nukkukodin huonekaluja teit itse yms. Ne oli hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jenni: Täsmennän,ne oli Barbie-huonekaluja ;P Kyllä hieman samanlainen fiilis tuli,vaikka en niitä nukkeja tehnytkään. Joo, siellä ne kotona jossain kaapin perukoilla on suurin osa edelleen :)

   Poista
  2. Juu, totta, hyvä selvennys. Mutta hienoja ne oli! :)

   Poista
 6. Hei, täällä kävin eilen, vaan oli niin kylmä tuuli, että tosi kiva katsoa näitä pitkään ja hartaasti kodin lämmössä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Kässämuseon jouluikkuna on kyllä ihanin jouluikkunaidea! Tänäänkin kävi moni ihastelemassa ikkunaa ohikulkiessani,mutta tuuli kyllä karkoitti katsojat nopeasti.

   Poista