sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Valmis projekti

Aiemmin täällä kunnostetut kehykset saivat nyt myös kuvan sisälleen ja taulu pääsi koristamaan eteisen seinää. Olen leikannut kuvan joskus vanhasta Glorian Antiikista tai Kodin Kuvalehdestä.
 

14 kommenttia:

 1. Minäkin olen tuunaillut samantyylisiä kehyksiä, hyvin olet onnistunut. Tuli mieleeni oletko alkanut keräämään itsellesi taidekirjoja, minä olen keräillyt jo vuosia. Vanhoissa kirjoissa on monia kuvia, joita ei löydä netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Olen keräillyt kaikenlaisia taiteeseen ja taidehistoriaan liittyviä kirjoja ja julkaisuja nyt kuutisen vuotta. On tullut ukaasia kotoa että eiköhän kirjat jo riittäisi (muuttaessa kamalia kannettavia) mutta olen vedonnut siihen, että tarvitsen niitä opintojeni vuoksi. Ja kyllä niistä hyötyä on ollutkin :)

   Poista
  2. Kaksiosainen Fokus Taide oli ensimmäisiä taidekirjahankintojani 70-luvun alussa, mielestäni taidehistorian perusteoksena ihan hyvä vieläkin,tila ongelmia on minullakin kirjojen kanssa, oletko ostanut kirjastojen poistokirjoja, olen onnistunut löytämään hyviä kappaleita kun, käsikirjastoista on poistettu teoksia.

   Poista
  3. Olen ostanut kirjastojen poistokirjoja. Itse asiassa sellainen on taas tulossa tässä lokakuun lopussa. Ja olen ottanut kirjoja myös ilmaiseksi kun yliopiston kirjasto on vapaasti jakanut vanhoja kirjoja pois. Silloin saattaa löytää aarteita jos jaksaa penkoa.

   Poista
 2. Kirjat on hieno asia, minä olen keräillyt tietokirjoja etupäässä, tosin siinä sivussa on tullut kerättyä kaikki Agatha Christie kirjat. Pidän Chrietien tavasta kirjoittaa henkilöhahmoja ja Britannia on muutenkin tuttu paikka, siellä on mielenkiintoisia Divareita, minun ystävällä Englannissa on todella suuri henkilökohtainen kirjasto yli 10000 nidettä. Vanhoissa tammisissa hyllyissä, 1700 luvulla rakennetussa talossa. En ymmärrä Suomessa ihmisten halua hankkiutua kirjoista eroon, ei sähköinen kirja koskaan luo sitä tunnelmaa, jonka saa kun pitää kädessä oikeata hyvästä paperista valmistettua sidottua kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: En ole vielä kokeillut sähköisiä kirjoja ja tuskin oma-aloitteisesti tulen kokeilemaankaan. Pidän kirjojen tunnusta ja tuoksusta siitä, että lukiessa näkee kuinka lukeminen on sivujen myötä edistynyt.

   Poista
 3. Kuva sopii hienosti tuohon kehykseen!

  (Taide)kirjoja ei voi koskaan omistaa liikaa... ei, vaikka ne ovatkin rskaita muutettavia. Vuosia minulla oli periaate, että kirjojen pitää mahtua kirjahyllyyn, mutta se on mennyttä aikaa ;-) Nyt pitäisi olla jo toinen kirjahylly...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Minulla oli myös tuollainen periaate, mutta sitten ne kaikki kirjat eivät enää mahtuneetkaan hyllyyn... Nyt minulla on kolme vanhaa matkalaukkua toimittamassa kirjaston virkaa. Sinne piilotan vähemmän käytetyt opukset.

   Poista
  2. Hyvä idea; kirjastoasi on helppo liikutella ;-)

   Poista
  3. Heh,juu ;P Onneksi ei tarvitse ihan joka päivä liikutella.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Leila Kastelli: Kiitos, vihdoin sain sen seinälle saakka :)

   Poista
 5. Harmoninen kokonaisuus, ja kehykset ovat todella kauniin kultaiset! Minä myös keräilen taidekirjoja, mitä vanhempi- sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Kiitos :) Sama juttu, vanhoilla taidekirjoilla on viehättävä tunnearvo.

   Poista