keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valon pisaroita

Onko muualla yhtä omituinen sää kuin täällä? Aamusta saakka on vaihdellut sateisen harmaan vesi/räntäsateen muodostelmasta kirkkaaseen auringonpaisteeseen.
Ps. Näyttelykritiikki palautettu. Nyt odotellaan ohjaajan kommentteja. Huomenna junailen Kuopijjooon! Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)  

8 kommenttia:

 1. Ollaan mekin käyty Kuopiossa muutaman kerran, tosin vuosia sitten ja matkalla ostettiin Unnukasta Majakkamukeja, taisi olla iloisella 80-luvulla. Hyvää viikonloppua sinullekkin.

  VastaaPoista
 2. Ei mitenkään omituinen. Aurinko porotti vielä kirkkaana. Sain pestyä auton. Ja Kuu lähestyy täyttymystään.

  Kauniin kuvan olet ottanut! Vähän oudon kyllä! Mistähän tuo löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila Kastelli: Siellä on ollut sitten hyvä sää. Kuutamo kyllä näyttää kauniilta!

   Kuva on otettu aurinkoa vasten parvekelasien läpi, johon oli jäänyt paljon vesipisaroita. Pisarat kimaltelivat kauniisti auringossa :)

   Poista
 3. Hauska kuva :) Tosi on tämän päivän jännä keli; aamulla leppoisaa, sitten iltamyöhällä kylmää ja jopa liukasta, mutta hieno tähtitaivas ja kuutamo!

  VastaaPoista
 4. kenkä: Ihan ihmeellinen keli. Alan kyllä jo toivoa että tulisi pian lunta ja pakkasta, että päästäisiin mahdollisimman pian loskavaiheen ylitse.
  Taivas on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Outoja kelejä on täälläkin nähty. Viime sunnuntaina epäilin ydinonnettomuutta kun koko maisema kylpi violetissa valossa. Uutisissa ei ole vielä infottu, eikä toivottavasti infotakaan.
  Ja tänään tuli sitten sitä valkoista taivaan täydeltä. Jee! Toivottavasti on pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultsin kämppä: Oh,sielläpä on ollut varmasti kaunis taivas. Ihan luonnollinen toivottavasti,ei ydinonnettomuuden merkeissä ;P
   Vai siellä tupruttelee lunta! Savossa ei ole vielä satanut,maa on kyllä kuuran peitossa ja kimalteli koko päivän auringonpaisteessa kauniisti.

   Poista