tiistai 10. syyskuuta 2013

Paniikki ja poikakalenteri

Opinnot jatkuivat eilen ja opiskelijakortissakin on uusi lukuvuositarra; niin se neljäs(!) vuosi pyörähti käyntiin. Nyt olisi sitten edessä se mistä kaikki ovat etukäteen pelotelleet: gradun kirjoittaminen. Kanditutkielma meni suhteellisen helposti ja mukavasti, koska aihe oli etukäteen tiedossa, mutta koska nyt olen aiheen kanssa vielä hieman heikoilla jäillä, varasin torstaiksi keskusteluajan proffamme kanssa, jotta tästä alkupaniikista päästäisiin eroon. Sen tiedän että tulen edelleen liikuskelemaan kirkkotaiteen alueella, mutta näkökulma tarkentunee toivottavasi lähiaikoina. 
Paniikin vastapainoksi olen kurssilla, jossa suunnittelemme ja toteutamme Liikuntatieteellisen tiedekunnan jalkapallojaostolle taidehistoriallisen poikakalenterin. Malleina toimivat tietenkin jalkapalloilijat itse. Niinpä, ei hassumpi kurssi ;)

Nyt kuppi kahvia ja lukemaan aikaisempien vuosien graduja, jotta tuleva koitos hahmottuisi paremmin.

6 kommenttia:

 1. Vau, toivottavasti esittelet kalenteria sen joskus valmistuessa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari: Toivotaan että saan pieniä pilkahduksia tuoda tännekin sen valmistuttua :)

   Poista
 2. Oh, kuulostaapa hurjan kiintoisalta kalenteriprojektilta! Milloin valmis kalenteri julkaistaan (2014?) ja saako sitä ostaa jostain?! Toimisi varmaan hienosti jaetussa työhuoneessani, jossa kolme muuta asukkia ovat miespuolisia... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilya: Kalenteri pitäisi saada julkaistua vielä tämän vuoden puolella eli aikataulu on tiivis. Voin laittaa vinkkiä kunhan kalenteri valmistuu että mistä sitä saa tilattua/ostettua :)

   Poista
 3. Odotan saavani joululahjaks sit sellasen kalenterin. ;) Hautasitko sen mun heittämän graduidean vai vieläkö se on kehittelyssä mukana (vaikka tais se olla aika vaikee aihe)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu: Kattellaan, kattellaan... ;)
   Ei se aihe ole lopullisesti haudattu (mind mapissa mukana), mutta en tiedä saanko siitä tarpeeksi näkökulmia graduksi asti, tai KYSYMYKSIÄ. Jännityksellä odotan mihin se aihe lopulta rajautuu.

   Poista