perjantai 23. toukokuuta 2014

Pastellisävyjä taivasta vasten

Kotimatkat kestävät nykyisin tavallista kauemmin kun pitää pysähtyä kuvaamaan kukkaloistoa. Sitä alkaa taas kiinnittää enemmän huomiota ympäristöön ja tuttuihin paikkoihin kun on jotain mitä katsella.
Pyöräillessä kukkivien puiden tuoksu on ihana!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heidi: Kiitos, kyllä nyt kelpaa puita tuijotella. :)

   Poista
 2. Upeita kuvia ja ihania värejä! Meillä täällä kotipihalla kukkivat nyt kaikki hedelmäpuut ja rakastan niiden ulkonäköä ja tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Voi,minäkin toivon että joskus omistaisin pihan täynnä kukkivia puita! Tosin omenapuut tuovat melkoisen savotan sitten syksyn tullen. Vieläkin on anopin vuoden 2012 omenahilloja käyttämättä... Mehut sen sijaan menevät sutjakkaan.

   Poista
 3. Upeat kuvat! Olen melkein huolissani siitä, pääsenkö nauttimaan näistä kaikista luonnon ihanuuksista nyt :) tuntuvat kukkivan niin nopeasti. Toisaalta hyvä, että ilmat viilenevät ensi viikolla. Eivät kaikki kuki kerralla ja niin nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Sanos muuta, kaikki ovat villiintyneet kukkimaan, että pelottaa jääkö kesähelteille mitään... No ainahan eri kasvit kukkivat eri aikaan, mutta jotenkin tämä kevään herääminen on itselleni sitä ihaninta aikaa, jonka toivoisi vain kestävän ja kestävän.
   Itse asiassa näitä kuvatessani sinä olit mielessäni, nämä on ihan "Sinin väriset". ;)

   Poista