sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Sunnuntaikollaasi

Täydellinen sillisalaatti arkea sieltä sun täältä. Perjantaina oli odotettu gradun välietappi kun esittelin työni tähänastisia tuloksia. Palaute oli rohkaisevaa ja kannustavaa, tästä on hyvä jatkaa.
Vappuviikonloppuna vierailin Warhol-näyttelyssä. Ei minusta saanut Warhol-fania, mutta olihan se nyt hienoa nähdä töitä livenä. Marilyn- ja Mick Jagger-sarjat sekä Jacqueline Kennedy olivat lemppareita.
Tätä olin odottanut, Björkmanin uusinta kirjaa. Henkilökohtaisempi kuin aiemmat, mutta yhtä kaunista ja mukaansatempaavaa kieltä.
Joka kesä on ainainen ongelma mikä kukka meidän parvekkeella säilyy kun aurinko porottaa klo 12-21 välisen ajan. Voitettuani pelargonikirjan viime syksynä Mielen lumoa-blogiarvonnasta, päätin että tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen. Jalopelargonin pitäisi tykätä auringosta ja vesisateen tuoma haitta saadaan ehkäistyä parvekelaseilla.
Kukkia on ilmestynyt istuttamisen jälkeen kiitettävästi, joten hyvältä näyttää. En osannut päättää mikä väri olisi ollut kivoin joten otin yhden kaikkia värejä.
Siskon joululahjapeli on osoittautunut varsin mukavaksi ajanvietteeksi. Lisäosia pitäisi hankkia.
Sadepilvi.
Kirpparilta tahtoo tarttua mukaan kaikki kirjat mitkä sivuavat jotenkin taidetta. Van Gogh 3 euroa, Kivineitsyt 2 euroa.
Nämä japanilaiset(?) kulhot ovat alkaneet miellyttää. Sopivat kivasti aiemman löydön kaveriksi. 1.50 euroa/kpl.
K:lle t-paita 3.60 euroa.
Ihana Irinan ranskankielinen levy täynnä tuttuja suomikappaleita 8 euroa.
Tapio Rautavaaran Sininen uni toimii myös ranskaksi:


Hyvää alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi mitä pelakuuihanuuksia! Toivon mukaan pelargonikirjan vinkeistä on kasvatusapua ja pelakuusi jaksavat kukoistaa koko pitkän kesän! Niiden värit ovat aivan mahtavat. Minulla oli englanninpelargoneja joitakin vuosia sitten parvekkeella, niillä on aika isot terälehdet ja ne varistivat niitä lattialle siihen tahtiin, että itse vähän kyllästyin niiden terälehtien jatkuvaan siivoamiseen lattialta. Tummemmat sävyt myös värjäävät helposti esim. vaalean maton, jos "liiskaantuvat" vaikka vahingossa jalan alle. Mutta kovin ihania ovat ja tuoksuvatkin! Ja ah, noita teidän parvekenäkymiä, sadepilvikuva on aivan huikea. Kiva myös, että gradu on hyvässä vauhdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Kiitos vain kovasti lähetyksestä ilman kirjaa en olisi tiennyt mitään noista jalopelargonioista. Hieman ovat tavallisia "mummopelargonioita" vaativampia ainakin veden suhteen, mutta toistaiseksi näyttää hyvältä, joten kirjasta on ollut apua. Pitää varoa ettei terälehtiä varise matolle. Kiitos vinkistä.

   Taivaanrantoja täällä kelpaa tosiaan tuijotella. :)

   Poista
 2. Ihana sillisalaatti kuulumisia! :) Ja nuo pelargoniat <3 mitkä värit :) Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Opiskelujuttujen vuoksi ovat blogikuulumisetkin vähän huventuneet, mutta yritän pitää teidät ajan tasalla vähintään tällaisten kollaasien myötä. Pelargoniat ovat kyllä ylpeyteni aihe <3 Ajattelin että sellaiset perinteiset punaiset "mummopelargoniatkin" olisivat kivoja vaikka amppelissa.

   Poista
 3. Upea tuo sadepilvikuva (muutkin kyllä, mutta se erityisesti)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: Kiitos. Minäkin pidän siitä. Pilvi näyttää kuin haihtuvan savuksi. Kauniiksi sen teki vielä laskeva aurinko kun kaikki ei näyttänyt liian sateiselta ja harmaalta.

   Poista