torstai 18. joulukuuta 2014

Joulutunnelmaa etsimässä

Jos jollekin on käynyt joulun kanssa samoin kuin minulle tänä vuonna, että joulutunnelma on syystä tai toisesta kadoksissa, suosittelen kävelemään lähimpään museoon. Museoissa on koristeltu joulua ja tunnelmaa voi imeä itseensä useasta kohteesta. Tein itse pienen museokierroksen  ja tällaiselta joulu näyttää Jyväskylän museoissa:
Täällä pääsee kurkistamaan myös Keski-Suomen museoiden yhteiseen virtuaaliseen joulunäyttelyyn.

Joko siellä on löydetty joulutunnelma vai vieläkö arki painaa?

6 kommenttia:

 1. Mä tykkäisin muuttaa asumaan tonne Keski-Suomen museoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meku: Sinun pitää kysyä josko pääsisit sinne vuokralaiseksi joksikin aikaa. Olisi valittavana otteita asunnoista 1800-luvulta 1960-luvulle. Ja hei, museothan haluavat aina elävöittää näyttelyitään, niin voisit samalla olla osa näyttelyä. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja myös tuo vinkkaamasi verkkosivu on todella mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna von Scarlett: Verkkosivun takaa löytyi hyviä vinkkejä mm. jouluaskarteluun ja perinteiden tarinoita oli hyvä muistuttaa itselleenkin.

   Poista
 3. Kiitos kauniista kuvista! Tämä postaus tuli minulle tarpeeseen, kun en pääse selkäkivun vuoksi kiertelemään kaupungille/museoihin :( Eniten harmittaa, kun en ole päässyt Toivolan vanhalle pihalle, siellä kun saa aina niin superjouluisen olon ja olisi ollut kiva käydä katsastamassa keskustan myyntikojut. Joulumieltä minulla kuitenkin on aika kivasti ja tämän vuoden mottoni on: "Joulu tulee joka tapauksessa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu-Maaria: Ikävä kuulla, että selkäsi on kipeä näin joulun alla. :/ Toivottavasti ei ole pitkäikäinen vaiva. Toivolan Vanha Piha jäi minultakin tänä vuonna näkemättä/kokematta. Mutta selasin viime joulun postauksen ja se sai kyllä hymyilemään. Ihana paikka.
   Noinhan se on, joulu tulee joka tapauksessa, näytti se millaiselta hyvänsä.

   Poista