lauantai 30. lokakuuta 2010

Uteliaisuus

 
Tämä on sadas (!) kirjoitukseni ja nyt haluaisin tietää teistä lukijoistani hieman enemmän. Täällä on virallisia ja vakiolukijoita, mutta teitä ns. hiljaisia lukijoitakin on paljon, ainakin kävijälaskurin pyörimisestä päätellen.

Jos ette halua itsestänne muuta kertoa niin olisi hauskaa kuulla kuinka löysitte/eksyitte blogiini? Ja mikä saa teidät kurkkimaan blogiani? Ja jos pidätte omaa blogia, kertokaa, niin tulen vastavieralulle.

Kuva ei liity aiheiseen juuri mitenkään,mutta löysin sen piirustusarkistostani.


Philodendron, lyijykynä, 2007
 

8 kommenttia:

 1. Kyllähän sinä tiedät - minä käyn täällä katsomassa kuviasi ja tykkään kirjoituksistasi, niiden aiheet ovat usein minuakin kiinnostavia!

  Lukijaksikin liityn kun onnistun saamaan siihen oikean kuvan eikä vain tusinahahmoa...

  VastaaPoista
 2. Kuukki: Sinä oletkin yksi aktiivinen lukijani,kommentoija ja päivän piristäjä. Kiitos. Jaat paljon samoja mielenkiinnonkohteita kanssani :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään käydä erilaisten ihmisten blogeissa, sinä tunnut valoisalta ja mukavalta persoonalta, ja on kivaa visiteerata puolin ja toisin. Tuo piirustuksesi on tosi hieno, näytä lisää!

  VastaaPoista
 4. Vakkarilukija täällä!! Minut tiedätkin, heh. Kiva blogi sinulla, erilainen, paljon eriasioita, tykkään.

  VastaaPoista
 5. Intianminttu: Kiitos. Sinun blogissasi pidän juuri kädentaidoistasi. Keramiikka on minulle aina ollut jotenkin vaikeata. Saat sen näyttämään helpolta.

  Liisa: Hei vakkarilukijani! Kiitos kun jaksat vierailla. En osaa/halua rajata kirjoituksiani yhteen aiheeseen. :)

  VastaaPoista
 6. Löysin tänne toisen blogin kautta. Blogiasi on kiva seurata, koska minulla on sama pääaine kuin sinulla :) En tiedä kovinkaan montaa taidehistoriaa käsitteleviä / sivuavia suomenkielisiä blogeja. Blogini löytyy profiilistani.

  VastaaPoista
 7. Cefuts: Hei! En tiennytkään että opiskelet taidehistoriaa; taidanpa vilkuilla blogiasi :)
  Olisi kyllä mukavaa jos olisi ihan virallisesti joku taidehistoriablogi.

  VastaaPoista
 8. Hei

  On tosi hienoa että kirjoitat myös paikallisista näyttelyistä ym. kulttuuririennoista, siksi aloin kiinnostumaan blogistasi. Positiivinen asenne ja elämänilo on on myös palkitsevaa lukijalle.

  VastaaPoista