perjantai 15. maaliskuuta 2013

Jottei arki unohtuisi

Johanna K on paljastanut silloin tällöin blogissaan arkielämän "karuja totuuksia" esittelemällä kotinsa nurkkia sellaisina kuin ne arkipäivien lomassa välillä ovat. Tämän inspiroimana aion nyt tehdä jotain luonteelleni täysin epätyypillistä ja paljastaa parin kuvan muodossa miltä tässä kodissa tällä hetkellä näyttää. Rakastan siistiä kotia ja pidän siivoilusta ja asioiden järjestelystä, mutta kukaan ei voi väittää etteikö se fanaattisinkin siivoushullu välillä lipsuisi. Joten, tässäpä tulee muutama otos....
Olohuoneen pöytä näyttää tältä. Kyllä, se toimii erittäin hyvin monitoimipöytänä, jonka ansiosta siihen myös kasaantuu kaikenlaista. Tenttikirjallisuutta, sisustuslehtiä, askartelutarvikkeita, keskeneräinen käsityö, cd-levyjä, kaukosäätimiä, muistilappuja, paperisilppua, postikortteja ja monistenippuja. Vastikään tässä syntyi vanhemmalle kummipojalle nimpparikortti, joten pieni kaaos sallittakoon...
Nämä Chippendale-tuolit ovat makuuhuoneen ylpeys, mutta eihän niitä juurikaan erota kaikkien vaatekasojen alta. Alimpana pilkottaa muun muassa ruotsin sanakirja ja paksu nippu koulumonisteita (jotka odottavat kansioon pääsyä). Tutkimuksia tehdessä ja aiheisiin perehtyessä asunnon useimmat tasot peittyvät jos jonkinlaiseen taidehistorialliseen kirjallisuuteen, ja tässä tapauksessa levittäytyvät jopa lattialle.
Noniin, mitäpä tähän sanoisi. Tuo matkalaukku on töröttänyt seistä tuossa siitä saakka kun palasimme joululoman(!) jälkeen Savosta. Kyllä. Tyhjäksi sen olen onneksi aikaa sitten saanut, mutta se on odottanut siinä kärsivällisesti sitä hetkeä, että saisin vietyä sen ullakolle säilöön. Taitaa käydä kuitenkin niin että saa töröttää siinä vielä kuukauden tai kaksi, jolloin se täytyy pakata uudelleen Rooman reissua varten.

Terveisiä Hurmioituneen ei-niin-hurmioituneesta arjesta! Onneksi viikonloppuna on taas aikaa huitaista koti kuntoon :)

6 kommenttia:

 1. Voi ihana <3 Ja on upeet tuolit!! Tavaralla tai ilman ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna Koo: On se hyvä välillä muistuttaa ettei aina ole sisustusblogien "siivottua juhlaa" vaan ihan tavallista arkea :)

   Poista
 2. Ihanaa, että joskus törmää tällaisiinkin postauksiin! :D Itse koen olevani melko siisti ihminen, enkä viihdy hirveän sotkun keskellä, mutta silti blogien sisustusjuttuja silmäillessä tulee sellainen olo, että oma koti on kauhea kaatopaikka x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: Sama juttu,vaikka pitää itseään siistinä ihmisenä sitä kuitenkin tuntee olevansa sotkun keskellä kun katsoo kauniisti valaistuja ja sommiteltuja kotikuvia sisustusblogeista :P Onhan niitä kiva katsella,mutta sellaisissakin blogeissa olisi kiva kurkata välilä arkimeininkiin.

   Poista
 3. Tämä oli kyllä päivän piristys! Enpä ole minäkään vuosien varrella teillä juuri sotkuja nähnyt, kun aina olet ehtinyt siivoamaan ennen kuin tulen. (Enkö tosiaan ole koskaan tehnyt yllätysvisiittejä?) Nyt totuus paljastui. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu: Just hetki sitten K:lle sanoin että voi vitsi kun ei Ellu ole voinut tulla kyläilemään niin ei ole inspiroinut siivoamaankaan ;D No mutta totuuden nimissä, välillä keskittyminen menee muualle kuin kodin puunaamiseen.

   Poista