sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntain auringossa

Sukset vaihtuivat kenkiin ja kävelytuokioon. Järven rannalla tuuli puhalsi kasvoihin kylmästi, samaan aikaan kun aurinko lämmitti selkää. Pienet virpojat kiersivät talosta taloon. Katselin räystäiltä tippuvaa vettä ja toivotin pilkkijöille kalaonnea.

8 kommenttia:

 1. Minä ilahduin sunnuntaina auringon lisäksi myös virpojista, vaikka vain näin heidät auton ikkunasta: noidiksi pukeutuneet virpojaneidot liikkuivat hymysuin tyylikkäästi potkureilla. Tunsin itseni ihan liian moderniksi moottoriajoneuvossa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Paljon oli tosiaan tyttöporukoita liikkeellä mutta ilahduin myös suuresti kolmen pojan "noitakerhosta". Koreissa olevat oksat olivat ihanan värikkäitä.

   Poista
 2. jotakin tutunnäköistä tuossa rinteessä, en keksinyt missä se on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa välillä laittaa jyväskyläläisille tällaisia arvuutuskuvia ;) Rinne löytyy Seppälän paloaseman vastapäätä, Plantagenin ja Bilteman takaa.

   Poista
 3. ok, aivan tuttu paikka. hassuinta tässä on se että juuri eräs toinen laittoi samasta paikasta blogikuvan, mutta eri suunnalta. aiemmin retkeilin siinä maastossa, kun oli täysi metsä ennen liikkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa sattuma! Tuo on hauskannäköinen havumetsäkukkula.

   Poista
 4. Voi, näitä kuvia katsellessa tulee kamala hinku mökillemme hiihtelemään ja reippailemaan myöskin! On kyllä upeita maisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culturelle: Aurinko saa tosiaan ulkoilemaan ja nauttimaan kirkkaasta säästä.

   Poista