sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäispäivä

Pääsiäinen meni aurinkoisissa tunnelmissa ja päiviä rytmittivät nuorempi kummipoika ja siskon karvakorva. Perjantaina käytiin sukuloimassa, lauantaina vietettiin vanhemman kummipojan synttäreitä ja tänään matkustettiin takaisin Jyväskylään. Ulkoillen, saunoen ja seurustellen meni suurin osa ajasta, aina välillä kävin kurkistelemassa muista blogeista pääsiäistunnelmia ja mukavasti näytti menneen muuallakin :) Nyt on äärettömän suuri väsymys, mutta yritän vielä muutaman tunnin sinnitellä hereillä. Onneksi on vielä huominen päivä aikaa löhöillä. Tosin ajatuksena olisi ulkoilla ainakin yhden hiihtolenkin verran, kunhan suksiin uusitaan pitovoiteet. 
Olettehan muistaneet kääntää kelloja kesäaikaan?

4 kommenttia:

 1. Vau, sää on siellä ainakin suosinut! Täällä on ollut pilvisempää, mutta selvästi keväisempää jo. Näyttää (ja kuulostaa) siltä että on ollut täydellinen pääsiäinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culturelle: Torstaina satoi hetken aikaa Kuopiossa rakeita,mutta muuten oli aurinkoista. Se innoittaa kiertelemään kamerankin kanssa enemmän. :) Kyllä, pääsiäinen oli onnistunut.

   Poista
 2. Onpa luonto taiteillut hienot jäävestokset. Tykkäsin myös noista karvaisista tuolla pellolla. Kivan kuuloinen pääsiäinen sinulla. Täällä on syöty ja syöty. Ensin tekosyynä loma, sitten pääsiäinen. Nyt ei ole enää syitä herkutteluun, mutta on vaikea saada taas itseään askeettisemmalle elämäntavalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Räystäs oli pudottanut jääveistoksia pensaan oksille,joihin ne olivat kiinnittyneet. Pääsiäisenä syötiin täälläkin ja sama ongelma palata tavalliseen ruokavalioon ;P

   Poista