lauantai 7. kesäkuuta 2014

"ja se on ihanasti sanottu"

Alkuperäinen lauantaisuunnitelma oli lähteä kaupungille etsimään uutta laukkua, mutta aamu lähti niin ihanan hitaasti käyntiin, että päätin jättää shoppailun toiseen kertaan. Kun sitten muistin että huomenna on Helluntai eikä jääkaapissa ollut maanantaiksi juurikaan mitään, piti jättää kotoilu ja lähteä kauppaan. Ostoskoriin päätyi vähän vahingossa myös pari hametta ja paitaa, oranssia ja fuksiaa. Olen pikkuhiljaa yrittänyt päästä eroon mustasta, ainakin kesäksi. 
 Yksin kotona. Pionit avautuivat supernopeasti ja tuoksu on mahtava.
 Säätila on vaihdellut jo useamman päivän ylä- ja alapuolella olevien kuvien välillä. 
Lämmintä ja aurinkoa ja hetken päästä ukkosen jylinää.
Tiskatessa suljin cd-soittimen, kun sadepisarat hakkasivat ikkunaan siihen tahtiin että musiikki meinasi jäädä alakynteen. Päähän jäi kuitenkin soimaan: "Elämä on elämää varten annettu, ja se on ihanasti sanottu."

6 kommenttia:

 1. Pionit on mahtavia, siitä on tullut ehdoton suosikkikukkani. Ja vau, hieno ukkoskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ullamaj: Minä olen vasta nyt "huomannut" pionit kaupoissa leikkokukkina. Ne on kyllä upeita, niin runsaita ja kivan pitsimäisiä.

   Poista
 2. Meillä täällä kaakois " siperiassa" rajalla kaupat on aina auki, lämmintä on ja kukat kauneimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Kyllä sitä nyt päivän (useammankin) ilman kauppoja selviää, jos siis muistaa varautua. Täälläkin on lämmintä ja kukat tuoksuu niin luonnossa kuin parvekkeellakin. :)

   Poista
 3. Sää tosiaan vaihtelee melkoisesti. Sain todellisen sääluontopolun, kun kävin perjantaina tutustumassa yhteen uuteen parikilometriseen luontopolkuun Helsingin Maunulassa. Polun aikana ehdin kokea hurjaa hellettä, sadetta ja jopa muutaman ukkosen jyrähdyksen.

  Ihanan värikäs ja iloinen tuo ylin kuva. :) Minäkin pyrin kesäisin vaihtamaan vähän värikkäämpään asustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen: No siinä sitä olisikin ollut etukäteen miettimistä että mitä sitä laittaa päällensä tuollaiselle reissulle. :D "Suomen kesä - koskaan ei tiedä mitä tapahtuu."

   Kiitos. Kyllä se ympäröivä värimaailma vain vaikuttaa omaankin fiilikseen pukeutua. :)

   Poista