maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesänäkymiä

Jottei kesän ensimmäinen postaus jäisi niin melankoliseksi, laitetaan syitä joista saan olla iloinen. Ystävä kävi kylässä ja sain taas luvan kanssa koristaa pöytää. Pieniä herkkuja joista tulee hyvä mieli. Savulohiset varrasnapit ja appelsiinijuustokakku toimivat hellesäillä.
Kiitollisuuden arvoinen asia ja kesän piristys oli saada kesätyöpaikka. Ne kun tuntuvat olevan kiven alla. Nyt on ensimmäinen työpäiväkin jo takana! Eipä olisi voinut työt paremmin alkaa: heti rakentamaan Kuutti Lavosen retrospektiiviä. Pienen alkujännityksen jälkeen sitä osasi itsekin katsoa ja sanoa mitkä teokset sopivat minnekin. Upea kokonaisuus tulossa! Tervetuloa Jyväskylän taidemuseoon! Innokkaana kesätyöläisenä kävin ostamassa työpäivän jälkeen uuden kännykkäpussin kulahtaneen tilalle ja työavaimille ihan oman avaimenperän. Näillä mennään kuluva kuukausi. :)

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon kesätyöpaikasta!

  VastaaPoista
 2. Kesätyö piristää. Ja ole varovainen ettet syö liikaa Taidepiparia, ettei tule masu kipeäksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Niin piristää. Sopivasti säpinää ja kivaa tekemistä näin heti kesän alkuun. Loppukesästä onkin sitten lomailua. Toivotaan aurinkoa ja kulttuurintäyteistä kesää. :)

   Poista
 3. Nam, näitä kuvia katsellessa tuli nälkä :D Onnea kesätyöpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culturelle: Kiitos! :) Ja ei kun leipomaan. Tosin juustokakussa ei varsinaisesti mitään leipomista ole, sen kun vaan sekoittaa aineita ja jähmettää liivatteella.

   Poista