sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Blogikirppis ja joulukatu

Jyväskylän taidemuseossa järjestettiin lauantaina muoti- ja lifestylebloggaajien blogikirppis. Kirppis oli osa Oranssi Myrsky kulttuuri- ja harrastetapahtumaa. Saavuin paikalle hieman klo 12 jälkeen ja paikalla oli jo paljon innokkaita kirppistelijöitä. Paljon hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja, jotka vaihtoivat nopeasti omistajaa. Museon alagalleriassa sai tutustua samalla Maiju Ahlgrénin Mukavuusalueeseen ja toisessa ja kolmannessa kerroksessa Hannes Heikuran valokuviin. Kolmannessa kerroksessa oli mahdollisuus nauttia myös brunssikahvilan herkuista.

Ihmisiä oli liikkeellä paljon paitsi Oranssin Myrskyn myös avatun joulukadun vuoksi.
Kirppikseltä ei tarttunut mukaan mitään, mutta taidemuseon museokaupasta löysin Kiss kiss-taidesukkikset mallia Elämänpuu. Värejä ja kuoseja oli niin paljon että valinta oli vaikea. Mustat sukkikset on kuitenkin helppo yhdistää hameeseen kuin hameeseen tai mekkoon kuin mekkoon.
Illalla juhlittiinkin sitten yhteen menoon tupareita, synttäreitä ja pikkujouluja naamiaisten merkeissä. Tänään on lupa kotoilla Simpsonit-maratonin verran, jonka jälkeen pitäisi nipistää muutama hetki koulutehtäville.

Hyvää sunnuntaita! Toivotaan että lumi pysyy maassa.

4 kommenttia:

 1. Todella hienot sukkikset! Tuollaiset täytyy napata joskus itsellekin jos tulee vastaan. Yhdet Kiss kiss-taidedamaskit omistan ja paljon on tullut käytettyä. Yllättävän kestävätkin ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen: Tämä on kyllä kiva idea saada vähän jotain "jujua" perinteisiin yksivärisiin sukkahousuihin. Vaihtoehtoina oli vaikka millaisia värejä, mutta pitäydyin melko turvallisessa vaihtoehdossa.

   Poista
 2. Meillä olisi täällä kasapäin kamaa kirppistä varten, mutta ei voimia niiden järjestämiseen. Jos saisin päättää, tänä vuonna ei ostettaisi lisää tavaraa lahjaksi, kun entisistäkään ei ole päästy eroon. Lapset ei vain taida olla samaa mieltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar: Teidän pitää pikkuhiljaa siirtää kirppiskamaa erilleen ja järjestää sitten joulun jälkeen "alennusmyynnit" niin kuin kaupoissa aina joulun jälkeen. Hmm,no se on kyllä totta että lapsille lahjat tuovat osittain joulun tuntua. :)

   Poista