lauantai 2. kesäkuuta 2012

Home sweet home

 
Aurinkoiset terveiset Pariisista! Olimme valinneet täydellisen ajankohdan matkallemme, sillä saimme kuulla että Pariisissa oli ollut viileä ja sateinen kevät, mutta me saimme nauttia auringosta ja lämmöstä. Yhtenä iltana sateli hieman vettä, mutta muuten lämpötila oli pääasiassa +18 - 25 astetta. Hostellimme sijaitsi Montmartrella ja huoneemme ikkunasta avautui kaunis näkymä Sacre Coeur kirkolle. Valokuvia tuli räpsittyä todella paljon ja saattekin nauttia kuvasaldosta vielä pitkään, toivottavasti ette kyllästymiseen saakka... Matka oli ihana ja onnistunut, näin kaiken minkä tahdoin nähdä, mutta oli ihanaa palata kotiin sieltä ihmisvilinästä. Home sweet home ja sanonta "Joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle" pitää kyllä paikkaansa.
 

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, ettà oli onnnistunut matka ja sààtkin suosi. Tànnekin on vasta nyt tullut hamekelit. Vielà pari pàivàà sitten satoi jokapàivà ainakin vàhàn. Ei me pariisin kuviin kyllàstytà, kuinka voitais? :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciacy: Oli hieman vilpoista tulla takaisin Suomeen kun tuuli kylmästi eikä paistanut aurinko.
   Hyvä ettette kyllästy, sillä nyt alkaa tippua postauksia sitä mukaa kun saan kuvia pienennettyä ja tekstiä tuotettua :)

   Poista
 2. Ihanaa, vihdoin minulla on aikaa nauttia Pariisin-matkastasi! Antaa tulla vaan kuvia ja tunnelmia! Ostitko tuollaisen ihanan taulun, kolmas kuva alhaalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Hyvä että ainakin joku on avoimesti innoissaan tästä Pariisiähkystä! ;P
   En ostanut taulua,tai mitään julisteitakaan (yhtä grafiikanvedosta lukuun ottamatta) kun noita valokuvia tuli napsittua niin paljon... Ajattelin että voin sitten teettää kuvasuurennoksen jostain kuvastani ja siirtää sen seinälle :)

   Poista