tiistai 26. kesäkuuta 2012

Museokirppis

Kuopion taidemuseossa alkoi tänään kirppis, joka jatkuu sunnuntaihin 1.7. saakka. Saavuin paikalle neljän jälkeen, jolloin sain kuulla että suurin osa myytävistä oli jo mennyt. Enkä ihmetellyt. Taidemuseo möi muun muassa vanhoja kehyksiä. Kirpparituotot käytetään taidemuseon yleisötyöhön. Jäljellä oli vielä joitain julkaisuja, julisteita, astioita (mm. kiva ruusukuppisarja) ja ihastuttava Prinsessa-tuoliksi nimetty nojatuoli, joka ilmeisesti toimitti virkaansa Prinsessa ja valtakunta -näyttelyssä.
 

4 kommenttia:

 1. Hei vaan! Tiistaina alkanut kirppis sai tosiaan yllättävän suuren menestyksen heti alkutunteina. Tiedoksi kaikille niille, jotka harmittelevat parhaiden palojen liukuneen omien käsien ohi: Kirppispöytiä täydennetään koko ajan. Kehyskärryihin on tulossa vielä tänään täydennystä. Kannattaa siis vielä piipahtaa paikalle ja tutustua tietysti näyttelyihin siinä samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! Hienoa, mietinkin että onkohan siellä täydennystä viikon mittaan,mutta unohdin sitten kysyä. Kiitoksia tarkennuksesta :)

   Poista
 2. Kiitoksia monista tietopitoisista blogiteksteistäsi. Niitä on ilo lukea! Parhaat kirppislöytöni olen tehnyt Kouvolassa jo joitakin vuosia sitten. Löysin kauniin vanhan kiinalaisen sinivalkoisen posliinilautasen ja hinta oli vain 8 euroa sekä kaksi hienoa vanhaa kiinalaista posliinia olevaa famile verte -väritteistä pöytälamppua, joiden yhteishinta oli 40 euroa. Antiikkiliikkeessä hintaa on noin 500 euroa/kpl, mietihän sitä! Esineet ovat noin 150 vuotta vanhoja. Tokihan kirppiksiltä löytyy paljon edullista ja käyttökelpoista ja visuaalisesti kauniita ja mielenkiintoisia esineitä, joita voi hyödyntää - ja sitä suosittelenkin kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko B: Mukavaa että tunnet löytäväsi blogistani jotakin :) Ja ihan mielettömiä löytöjä olet kyllä tehnyt! :o Ei taida kovin usein moisia onnenpotkuja sattua kohdalle. Pitänee laittaa Kouvola kirpparikaupunkina muistiin...

   Poista