perjantai 8. toukokuuta 2015

Kevään odotus

Tämä aika vuodesta on mielestäni yksi parhaista, mutta usein se menee niin äkkiä ohitse, ettei sitä ehdi tai huomaa tallentaa (tarpeeksi). Ykskaks puissa onkin jo lehdet ja nurmikko vihertää. Itse asiassa Jyväskylässäkin on jo todella vihreää, vaikka puissa ei vielä kovin suuria lehtiä olekaan. Niinpä halusin tallentaa tänne kuukauden sisällä kuvaamiani kevätkuvia Pirkanmaalta, Savosta ja Jyväskylästä. Näissä on mielestäni samanlaista odotuksen tunnelmaa kuin aattoaamuissa: okran värinen maa ja paljaat puut odottavat kukkia ja vihreitä nuppuja. 
Tervetuloa hiirenkorvat ja vihreä maa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Maria: Päivittäin pitäisi lähteä kuvausretkelle jos aikoo tallentaa kevään kunnolla. Odotan omenapuiden kukkimista! :)

   Poista
 2. Bongasin blogisi googlatessani Ellen Thesleffin näyttelyä, josta hurmioiduin tänään itsekin. Samaan postaukseen kirjoittelin myös keväästä ja siitä, miten nopeasti se menee! Hauskasti meni ajatukset yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkis: Sinäkin ehdit siis nauttimaan Thesleffistä! Se on kyllä upea ja monipuolinen näyttely täynnä herkullisia värejä ja siveltimenvetoja. Mukava kun tulit vierailulle tännekin. :) Aurinkoista kevättä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei ole Tuomiojärvi vaan kyseinen ranta on Valkeakoskelta. :)

   Poista