sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pehmeitä tassuja

Poden aika ajoin lemmikkikuumetta, mutta nykyisin saa olla eläinten läheisyydessä suht usein, koska ystäviltä ja sukulaisilta löytyy niin kissoja kuin koiria. Saimme olla kissahoitolana puoli viikkoa kesäkuun lopussa, kun kaksi tassuttelijaa saapui kylään.
Harmaa neiti oli todella ujo ja annoimme hänen olla omissa oloissaan. Musta kaveri sen sijaan heittäytyi uteliaaksi jo alkumetreillä, kiipesi pöydille, löysi lankavarastoni, kehräsi ja puski rapsuteltavaksi.
Koiraihminen minussa on alkanut kääntyä kissaihmiseksi, mutta tällä hetkellä karvaisia otuksia ei ole ajatuksissa hankkia, sillä oma meneminen ja tuleminen rajoittuisi kuitenkin liikaa. Kivahan näiden kanssa on muuten olla. Katsokaa nyt tuotakin köllöttelijää.

12 kommenttia:

 1. Jestas, mitä silmäni näkevätkään! :D Hyvä Henna, kissat on ihania <3 Tosin on koiratkin usein aika kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maari: Mutta kissojen kivuus (niin kuin tosin koirien ja muidenkin karvaisten) riippuu niiden luonteesta. Liian hyperaktiiviset tai arat oliot ei ole kivoja. :P Ja tosiaan, vielä ei ole aikeissa omia hankkia. ;)

   Poista
  2. No se on kyllä totta, oon minäkin tavannut vähemmän hurmaavia kissaeläimiäkin :P ja hätäkös niiden omien hankkimisessa on, kun kerran lainaan saa! Vähän sama lasten kanssa :D

   Poista
  3. Juuri näin, kaikista on nyt lainakokemusta. Toistaiseksi ihan riittävästi ettei omia ole hinku (vielä?) saada.

   Poista
 2. Yhtä letkeä on tuo musta kuin minunkin musta Majurini. Toinen, vähän vilkkaampi tyttökissa, sisarensa, on Ruusa, maan mainio myyrän pyytäjä. En voisi olla ilman kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila: Ilmankos kissa on niin suosittu kaveri monen vierellä. :)

   Poista
 3. Mekin oltiin viikonloppuna kissaihmisiä, kun mökin pihalle putkahti jostakin kovin hellyydenkipeä kissa. Olihan meitä hellijöitä. Ei ihme, että viihtyi, etenkin kun syötettiin kalojakin aika monta:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar: Se tuli ilmeisesti katsastamaan reviiriään, että ketäs ihmisiä nämä ovat. Kuulostaa kivalta. :)

   Poista
 4. Ooh, onpa tuo harmaa erikoisen kaunis, onkos se oikein rotukissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiolii: Harmaa kissa on rodultaan scottish straight, suorakorvainen skottilainen.

   Poista
 5. Onpa kauniita kissoja! Kaltaisesi eläinrakkaat hoitajat ovat kyllä kullanarvoisia lemmikkien omistajille. Lemmikit rajoittavat menemisiä. No, totta kai, ovathan he perheenjäseniä. Meillä ei ole lemmikkejä emmekä oikeastaan haluakaan niitä. Yksi tyttäristämme on oikein eläinrakas ja hoitaa silloin tällöin naapurin beagleä. Osallistun kyllä mielelläni sen hoitamiseen, on niin kiva koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutsi: Hoitotätinä eläimille ja lapsille pääsee nauttimaan niistä hyvistä hetkistä, kun eivät ole omassa arjessa lopullisesti. ;)

   Poista