tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aivot narikkaan - kamera kaulaan

Pidennetty viikonloppuloma vei Pirkanmaalta Etelä-Karjalaan. Auringonpaistetta ja vesisadetta, mustikoita ja punaisia viinimarjoja, museo ja hiekkalinna, kivikirkko ja kirkon raunio, sammalmättäitä ja kuralätäköitä, hiljaisia hetkiä ja hyvä kirja, valmiita aamiaisia ja grillattuja päivällisiä. Niistä on onnistunut loma tehty.
Viisi päivää ilman tietokonetta ja vain yksi puhelinsoitto, aika rentouttava yhdistelmä. Pakastin on täynnä mustikoita ja jääkaappi täynnä marjamehua. Luonto alkaa vähitellen värjäytyä syksyiseksi.

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ei vielä, ei vielä syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari: Toivotaan ettei lehdet viikossa putoa, haluaisin vielä nauttia lämpimistä kesäilloistakin.

   Poista
 2. Upeat kuvat! Meinasinkin sanoa, että jopa vähän syksyisiä, ainakin nuo ensimmäiset ja kanervakuva. Minäkään en kyllä suostu syksyyn vielä, vaikka se lempivuodenaikani onkin kaikessa kauneudessaan. :) Punaiset viinimarjat näyttää niin hyviltä, että tuli pakollinen tarve saada maistaa niitä pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saija: Syksyistä fiilistä metsäkuviin toi kyllä se että olivat kaataneet koivuja ja lehtioksat oli jätetty maahan kellastumaan. Ja toisaalta mustikan varvut olivat osittain punertavia. Mutta ei syksyä ihan vielä,elokuukin on vielä loppuKESÄÄ!

   Poista
 3. Oho, olipa sulla alkuosan kuvat jo kovin syksyisiä, vaikkakin kauniita. Ei vielä syksyä mulle ollenkaan, tässä vielä nautiskellaan heinäkuisesta kesälomaviikosta! Mustikoita pakastin minäkin eilen, en tosin itsepoimittuja (tällä selällä ei onnistu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Vesisateen jälkeen metsäinen kävely sai aikaan syksyfiiliksiä vaikka kesästä nautitaan täysillä vielä täälläkin. En ole poiminut minkäänlaisia marjoja moneen vuoteen joten mustikat ja punaiset viinimarjat ropisivat sankoon iloisesti :)

   Poista