keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Herkkuja ja tuliaisia

Lopuksi kuvakimara Rooman makunautinnoista ja ostoksista.
Tuliaislaukut ja -huivit Porta Portesesta, Borghese-kirjanen Galleria Borghesesta (18 euroa), Santi-pyhimyskirja Feltrinellin kirjakaupasta (20 euroa).
Salus Populi Romani-koru Santa Maria Maggioresta (3 euroa) ja pieni Rooma-akvarelli Galleria Borghesesta (9 euroa). Viimeksi mainittu pääsee Pariisin reissulta ostetun Sainte-Chapelle grafiikanvedoksen kaveriksi.
Kesän käytetyimmät mekkokengät Porta Portesesta 15 euroa.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirsikka: Ihastuin kyllä ihan täysillä noihin harsoruusukkeisiin. Ja mukavat jalassa kun eivät ole liian korkeat.

   Poista
 2. No pelkästään noiden makunautintojen takia pitäisi päästä Roomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari: Todellakin, vieläkin on ikävä pastaa, viiniä ja juustoja ♥

   Poista
 3. Superkivoja ostoksia! Toi oikean puolimmainen huivi näyttää muuten ihan samalta kuin omani, jonka ostin just Roomasta viime kesänä :D

  (ja oi nam noita ruokia, nyt tuli nälkä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: No sehän voi olla samanvärinen; meillä on hyvä värimaku ;P Kyseinen huivi meni äidilleni.

   Poista
 4. Trasteveressa olen syönyt elämäni parhaan rucola pizzan. Porta Portesen tori Sunnuntai aamuisin on ihana ja mielettömän iso. Kenkäsi ovat oikeat herkut!!! Voi kunpa vielä joskus pääsisin sinne takaisin. Trasteveressa sijaitsi myös ihana taiteilijatarvikeliike jossa tuoksui pellava, öljymaalit ja vernissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Trastevere oli kyllä alueena mitä ihanin, hieman samanlaista tunnelmaa kuin Pariisin Montmartrella. Porta Portesen markkina-alue tuntui tosiaan jatkuvan ja jatkuvan, kyllä siellä sai aikaa vierähtämään. Seuraavan kerran olisi mukava lähteä Roomaan fiilistelylomalle vain kiertelemään ja katselemaan ilman tiukkoja aikatauluja, syömään ja nauttimaan, valokuvaamaan ja etenkin kiertämään puistoja.

   Poista