sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kuopion torikirppis + ilmoitusasiaa

Helteistä kesäkuun viimeistä! Sunnuntai alkoi Kuopion perinteisellä kauppatorin kesäkirppiksellä. Sää vaihteli sateisen painostavasta täyteen auringonpaisteeseen, mutta myyjiä oli tällä kertaa vähemmän kuin yleensä. Rakastan torikirppisten tunnelmaa ja myyntipaikkojen välissä kuljeskelua, vaikka harvoin teen superlöytöjä. Sisko löysi kummipojalleni kahdet housut ja lastenvaatteiden ja -lelujen metsästykseen tällaiset tapahtumat ovatkin omiaan. Kivoja sisustusjuttuja ja vanhoja tavaroitakin olisi löytynyt, mutta nykypäivänä myyjät ovat "valitettavan" hintatietoisia, jolloin jätän kivatkin tavarat usein ostamatta. Iltapäivällä piipahdin vielä erään pikkuneidin 1-vuotissynnttäreillä ja perinteisellä kirppiksellä. Halukkaat voivat muuten piipahtaa torikirppikselle seuraavan kerran sunnuntaina 11.8. jolloin löytöjä voi etsiä klo 7.00-16.00.
Torikirppikseltä ei itselle löytynyt mitään, mutta tavan kirppikseltä ostin Ylpeyden ja ennakkoluulon (2,5 euroa) sekä Beatrix Potterin lastensatukimaran (2 euroa). Edellä mainittua sarjaa löytyy leffahyllystä jo kahden dvd:n verran. Ihanasti piirretty lastenohjelma!
Mukaan lähti myös Nanny Stillin Kehrä-tarjoilukulho hintaan 8 euroa. Näin sitä pikkuhiljaa voi korvata vähemmän kivat astiat kivemmilla. Joku saattaa muistaakin aiemmin löydetyt Kehrä-juomalasit.
Lopuksi hieman ilmoitusluontoista asiaa. Joku onkin jo huomannut että Hurmioitunut-blogista voi tykätä nyt myös Facebookissa. Päätin helpottaa teidän lukijoiden elämää viemällä blogin myös sinne. Blogia voi seurata edelleen myös Blogilistan ja Bloglovinin kautta

4 kommenttia:

 1. Hei, olen ymmärtänyt, että Google Reader on eri asia kuin blogiluettelo, joka minullakin on blogini oikeassa palstassa, jossa näen kaikki blogit, joita seuraan. Eikö Google Readerin kautta tule blogit luettavaksi RSS-syötteen tapaan? Ja se siis päättyy 1.7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Kiitos huomiosta. Parista blogista olen vain lukenut että juuri blogilista olisi vaarassa. En ole aivan perillä kuinka tulee käymään, mutta ainakin blogini seuraaminen helpottuu tulevaisuudessa niille jotka joka tapauksessa viettävät aikaa Facebookissa.

   Poista
 2. Oho en tiennytkään tästä muutoksesta :( Täytyy varmaan seurata sitten sinun siirtoa Fbhen, itsekkin kun opettelen juuri samaa :D Yritin etsiä sinua sieltä, mutten löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Culturelle: Hurmioitunut nimellä pitäisi löytyä. Kaikki uuden opettelu tuntuu aina aluksi niin hankalalta ja vaivalloiselta, varsinkin kun on kyse sosiaalisesta mediasta.

   Poista